- 60%

Today's Deal: Skru op for kvaliteten i 2017 med originale Beats by Dre høretelefoner

Minterr Goods SL
Værdi 749,-
- 60%
Spar 450,-
Tid tilbage: 00:00:00
299,-
har købt
84
39,- i leveringsomkostninger
Dealen er slut * begrænset antal

Det gode:

Her hos Sweetdeal mener vi, at god musik fortjener god lyd!

Musikken må du selv stå for, men vi kan til gengæld præsentere et sæt høretelefoner, der får det absolut bedste ud af din yndlingsmusik!

Du har nemlig i dag chancen for at få et sæt banebrydende og ekstremt populære Beats by Dre iBeats eller urBeats høretelefoner.

Beats by Dre producerer verdens bedst sælgende høretelefoner, og de ikoniske høretelefoner er garant for en musikoplevelse ud over det sædvanlige.

Men med Beats by Dre får du ikke bare et sæt høretelefoner - du får den ultimative kombination af design, funktionalitet og stil!

Du kan altså med dagens Sweetdeal vælge mellem de to modeller iBeats eller den opdateret urBeats.

iBeats byder på et mindre ørestykke der dog har et mere skinnende metal-design, et tyndere kabel, og er generelt tyndere i det overordnede design.

Storebror-versionen urBeats har større ørestykker, men er derimod mere mat og diskrete i designet. Kablet er tykkere, med henblik på, at det ikke sammenfiltres, hvilket er enormt praktisk!

Begge høretelefoner er robuste, lette og ergonomiske, og er ganske enkelt det perfekte sæt høretelefoner., til dig som ikke går på kompromis når det handler om god lyd og godt håndværk.

Høretelefonerne er naturligvis også udstyret med fjernbetjening og mikrofon, så du kan justere lydstyrke, skifte eller spole i sange, afspille videoer, foretage opkald mm.

Beats by Dre Studios high-definition teknologi sikrer dig krystalklar diskant , præcise og balancerede mellemtoner og dunkende, uimodståelige bas, uden lydforvrængning, uanset hvor meget du skruer op.

Foruden de to modeller kan du ligeledes vælge dem i enten sort eller hvid – du vælge både model og farve i betalingsmodulet.

Med høretelefonerne medfølger et smart og praktisk Beats by Dre etui, så du kan have høretelefonerne sikkert med dig, uanset hvor du skal hen.

Beats by Dre høretelefoner iBeats eller urBeats – frit valg!
Normalpris 749,- / Sweetdealpris 299,-
Produktet sendes til nærmeste posthus senest i uge 5, 2017.
Vælg model
 • iBeats
 • urBeats
Vælg farve
 • Sort
 • Hvid

Det med småt:

 • Når du har gennemført købet modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du at varen forudbetales og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Sweetdeal er formidler af tilbuddet og alle henvendelser vedr. produktet skal rettes til aftalepart som fremgår nederst på siden samt på værdibeviset.
 • Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret.
 • Hvis du har fortrudt dit køb inden produktet er leveret, skal du undlade at modtage den, og pakken sendes retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, skal du selv betale for fragtomkostningerne - også ved ombytning.
 • Varen/tjenesteydelsen leveres af aftalepartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartnerens levering af varen/tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.

Information om levering

 • Fragt på 39 kr. pr. ordre pålægges i betalingsdelen - uanset hvor mange du køber.
 • Produktet sendes til nærmeste posthus senest i uge 5, 2017.
 • Er produktet ikke afhentet inden 14 dage skal du selv betale for ekstra forsendelse.
 • Har du spørgsmål til produktet venligst send en mail (på engelsk) til customerservice@minterr.co.uk.
 • Har du spørgsmål til leveringen kan du sende en mail til Ackro - ackro@ackro.dk eller ringe på tlf. 44 61 17 17.

Mest stillede spørgsmål til Sweetdeal

Husk, hvis du har købt en deal, kan du logge ind på din profil og finde værdibeviser, oplysninger om køb, kredit m.m. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login

Oversigt

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Generelle spørgsmål

Hvornår modtager jeg mit værdibevis?
Værdibeviset til din Sweetdeal, bliver udsendt umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke modtager dit værdibevis umiddelbart efter købet, skal du tjekke dit spamfilter, da mailen evt. kan være der.

Hvis du har købt et produkt, der sendes til dig, vil du modtage en kvittering i stedet for et værdibevis.

Skulle du ikke finde dit værdibevis i dit spamfilter, kan det skyldes, at du ved en fejl har angivet den forkerte mailadresse, da du købte din Sweetdeal. Skulle det være tilfældet, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk og få tilsendt en kopi af dit værdibevis til den korrekte mailadresse.
Hvor længe er mit værdibevis gyldigt?
Gyldigheden af et Sweetdeal værdibevis er afhængig af den enkelte Sweetdeal, og er angivet på selve værdibeviset, samt i Sweetdeal tilbuddet.
Jeg er kommet til at slette mit værdibevis, hvad gør jeg?
Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og udskrive dine værdibeviser. Værdibeviserne kan udskrives indtil den dato, de udløber. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login
Jeg kan ikke få lov at gennemføre mit køb?
Hvis du oplever problemer undervejs i dit køb, er det oftest fordi, der er tastet forkert i enten kortnummer, udløbsdato eller sikkerhedskode (CVV) fra dit betalingskort. Tjek disse indtastninger grundigt og forsøg at gennemføre købet igen. Hvis du har handlet på Sweetdeal tidligere, skal du logge ind på din profil, før du kan gennemføre købet. Hvis du stadig oplever problemer med købet, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 33 75 33 20.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke komme til den aftalte tid?
Du skal henvende dig til partneren og høre hvilke muligheder, de kan tilbyde dig. Der henvises til partnerens gældende afbestillingsregler.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret ifølge købeloven, der er dog nogle undtagelser – se nedenfor og læs mere om dette i vores handelsbetingelser (link til http://www.berlingskemedia.dk/handelsbetingelser7-2/)

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af værdibeviser til bl.a. nedenstående ydelser i henhold til forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2:
 • persontransport, fx rejser med fly, bus, tog, taxi mv.
 • indkvartering, fx ophold på hotel, vandrehjem eller campingplads og leje af sommerhus,
 • pakkerejser, jf. afsnittet “Særligt om pakkerejser ved Sweetdeal Travel “ i handelsbetingelserne.
 • forplejning, fx restaurantbesøg og levering af mad (catering),
 • fritidstilbud, fx biografbesøg, teaterforestillinger, koncerter, sportsstævner mv.,
Min Sweetdeal er udløbet, kan jeg få gyldighedsperioden forlænget?
Det er op til den partner, der gennemfører dealen, at beslutte om de vil tage imod værdibeviser efter udløbsdatoen. Du skal derfor kontakte dem for at høre om dine muligheder. Sweetdeal kan ikke tage denne beslutning på vores partners vegne.
Jeg har bedt om at få refunderet mit Sweetdeal køb, men jeg endnu ikke fået pengene retur, hvorfor?
Hvis der er fortrydelsesret på dit køb, kan der gå op til 14 dage fra dit Sweetdeal køb er annulleret, til beløbet er synligt på din bankkonto. Beløbet vil inden for de 14 dage blive tilbageført til den konto, det er hævet fra, og vil være angivet med afsenderen: ”Sweetdeal eller Berlingske”.
Har du betalt via MasterCard, vil beløbet først fremgå ved næstkommende månedsoversigt, såfremt udbetalingen er foretaget efter den 20. i måneden.
Kan jeg modtage nyhedsbreve med Sweetdeal tilbud fra mere end én by?
Ja – du kan modtage Sweetdeal tilbud fra alle de byer, der kunne have interesse, du skal blot tilmelde dig nyhedsbrevet under den enkelte Sweetdeal by.
Hvordan afmelder jeg Sweetdeal’s nyhedsbrev?
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet om Sweetdeal’s tilbud, kan du afmelde dette på linket der findes nederst i hvert nyhedsbrev kaldet: ”Klik her for at afmelde nyhedsbrevet”.
Skulle du mod forventning stadig modtage nyhedsbrevet herefter, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk - her sidder vi klar til at hjælpe dig med afmeldingen.

Lokale deals - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvordan booker jeg min Sweetdeal?
Du skal følge vejledningen i dit værdibevis for at booke din Sweetdeal. Der kan være travlhed hos Sweetdeal partneren, og vi anbefaler derfor, at du booker din Sweetdeal hurtigst muligt.
Hvor mange informationer skal jeg medbringe, når jeg vil bruge mit sweetdeal køb?
Du skal medbringe dit værdibevis i printet form eller på din mobiltelefon. Se også information på selve værdibeviset.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mailadresse, du har brugt ved købet.
Jeg er ikke tilfreds med min oplevelse – Hvad gør jeg?
Hvis du ikke er tilfreds med din Sweetdeal, er det vigtigt, at du klager på stedet til Sweetdeal partneren omgående. Det er Sweetdeal partnerens ansvar, at håndtere din reklamation.
Du må meget gerne sende en mail til Sweetdeal med din oplevelse.

Shopping / Produkter - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvornår modtager jeg min vare?
Der er oplyst en leveringstid i dealen på fanebladet "Det med småt". Du kan se dealen igen ved at logge ind på din profil og vælge "mine køb". Her kan du trykke på billedet fra dealen, og få dealen frem på skærmen.

Når kampagnen er overstået sender Sweetdeal partneren din ordre ud til dig.
Jeg har ikke modtaget min vare, selvom fristen for levering er overskredet?
Du skal selv kontakte Sweetdeal partneren og rykke for din levering. Du finder Sweetdeal partnerens kontaktinformation i højre side af dealen under "aftalepart". Husk at oplyse navn, adresse og hvilket produkt, du har bestilt.
Nogle af vores leverandører har kun kundeservice via e-mail, og det er derfor ikke dem alle, der kan kontaktes telefonisk.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mail, du har brugt ved købet.
Jeg har modtaget en defekt vare?
Du skal kontakte Sweetdeal partneren og bede dem hjælpe med at udbedre skaden.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Når du har købt en vare, der sendes til dig, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen.

Hvis du allerede har modtaget varen, skal du kontakte Sweetdeal partneren for at aftale returnering af din vare. Du skal selv sørge for at sende varen retur til Sweetdeal partneren. Ved en fortrydelse sker returfragten for egen regning.
Jeg har ikke modtaget min kvittering for mit køb - hvad gør jeg?
Kvitteringen for dit køb bliver sendt på din mail umiddelbart efter dit køb. Tjek evt. om mailen er endt i dit spamfilter.

Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og se din kvittering for købet. Du kan logge ind via www.wweetdeal.dk/login

Rejser - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Jeg har købt en rejse med Wow Travel

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja – Du skal booke din rejse umiddelbart efter dit køb, så Wow Travel kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Der er et bookinglink i dit værdibevis, som du skal bruge til at booke din rejse. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Hvordan booker jeg?
Du skal booke via det bookinglink, der står i dit værdibevis. Du skal booke til det hotel, den lufthavn og den afrejsedato, som du har købt værdibeviser til.

Det er vigtigt, at du skriver navnet på de rejsende, som det står i deres pas. Det er disse oplysninger, der vil komme til at stå på dine flyinformationer, og det er derfor vigtigt, at oplysningerne er korrekte.

Hvis du har et barn med under 2 år, skal du skrive barnets fulde navn og fødselsdato i kommentarfeltet.
Du kan skrive dine ønsker i kommentarfeltet, så vil Wow Travel gøre deres bedste for at opfylde dette.
Hvorfor er der plads til 3 rejsende på bookingen?
Der er som udgangspunkt plads til 3 personer på værelserne, hvoraf den ene plads er en opredning. Hvis der er flere end 3 rejsende, skal der laves én booking pr. værelse. Skriv gerne i kommentarfeltet, at I rejser sammen.

Hvis der er færre end 3 rejsende, skal der udfyldes det antal personer, der skal rejse – også selvom der så er tomme felter i bookingen.
Hvornår får jeg mine flytider?
Du vil modtage flyinformation direkte fra Wow Travel senest 5 dage før afrejse (selve afrejsedagen tæller også med). Du modtager ikke flybilletter/boardingpas, da du blot skal bruge dit pas til at checke ind i lufthavnen.

Wow Travel sender ikke flyinformation ud i weekenden, så hvis denne frist er i en weekend, vil Wow Travel sende dem ud den efterfølgende mandag.

Hvis du ikke har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste tidsfrist, skal du tjekke om mailen evt. er endt i dit spamfilter.

Hvis du stadig ikke kan se, at du har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste frist, kan du sende en mail (på engelsk) til info@wowtravel.de I denne mail skal du oplyse dato, destination og navne på de rejsende.

Hvis du modtager flyinformation med fejl i navne eller andet, skal du ligeledes skrive til ovenstående mail, da Sweetdeal desværre ikke kan ændre i disse informationer.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har booket din rejse, vil du modtage en kopi af de indtastede oplysninger. Det er vigtigt, at du gennemlæser disse, og ved fejl, sender os en mail på rejser@sweetdeal.dk med de korrekte oplysninger. Hvis fejl ikke rettes, vil der stå fejlagtige oplysninger på jeres flyinformationer.

Du vil modtage en bookingbekræftelse senest på den dato, der er nævnt i dit værdibevis. Bookingbekræftelsen sendes til den mail, du har oplyst ved bookingen. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra Wow Travel.

Hvis du ikke har modtaget din bookingbekræftelse senest på den oplyste dato, skal du tjekke om mailen evt. er endt i din uønskede post eller spam. Du kan også søge efter mailadressen rejser@sweetdeal.dk i din indbakke. Hvis du ikke finder din bookingbekræftelse, skal du sende os en mail på rejser@sweetdeal.dk.

Jeg har købt en rejse med en anden partner (ikke Wow Travel)?

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja - I langt de fleste deals, skal du viderebooke din rejse/dit ophold, så vores partner kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Det vil altid være oplyst på dit værdibevis, hvordan du skal booke din rejse eller dit ophold. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har viderebooket din rejse/dit ophold, vil du oftest modtage en bekræftelse fra vores partner. Der er oplyst i dit værdibevis, hvornår du kan forvente denne bekræftelse. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra vores partner.

Hvis du ikke modtager dine oplysninger indenfor de oplyste frister, skal du kontakte rejsearrangøren og rykke for disse. Du kan se rejsearrangørens kontaktinformationer i selve dealteksten. Hvis dealen ikke længere er til salg, kan du finde linket til dealen på din profil under "mine køb".

Hvis du har købt et ophold, og har skrevet til vores partner uden at få svar, kan du sende os en kopi af mailen til rejser@sweetdeal.dk. Så vil vi meget gerne hjælpe med at rykke for svar.
Jeg har spørgsmål til opholdet eller min booking?
Da Sweetdeal ikke er informeret om det enkelte steds generelle regler, skal du kontakte vores partner direkte på den email-adresse, der er oplyst i dealen, hvis du har spørgsmål, som du ikke finder svar på i dealen eller på dit værdibevis.

Generelle spørgsmål til rejser

Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Hvis du har købt en pakkerejse med fly og hotel, er der ingen fortrydelsesret jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2. - Se også vores handelsbetingelser.

Hvis du har købt et ophold, og har booket det hos vores partner, er det vores partners afbestillingsregler, der er gældende.

Hvis du ikke har booket dit ophold hos vores partner, har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret - se også vores handelsbetingelser.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke tage afsted?
Vi henviser til vores partneres gældende afbestillingsregler og vores kunders egne rejseforsikring.

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Aftalepart:

Aftalepart: Minterr Goods SL


 • Har du spørgsmål til produktet kan du sende en mail (på engelsk) til customerservice@minterr.co.uk.

 • Har du spørgsmål til leveringen kan du sende en mail til ackro@ackro.dk eller ringe på tlf. 44 61 17 17.

CVR: GB940363928
Minterr Goods SL
Adresse:
Airbau 175, 3 2B
Barcelona, 08036, ES

Andre spændende deals

Forkæl ham med kvalitet og karakter - langærmede poloer fra Ralph Lauren
solgt 18

Til den stilbevidste mand: Ralph Lauren trøjer

Ralph Lauren - den elskede, amerikanske modegigant har i over et halvt århundrede produceret tøj til både mænd og kvinder, der med det ikoniske polospiller-varemærke har e...
Pris 349,-
Før 799,-
Før 450,-
- 56%
Se deal
Drop stropperne! Nem og praktisk selvsiddende silikone BH med push-up effekt
solgt 13

Selvsiddende silikone BH med push-up effekt

Synlige BH-stropper kan nemt ødelægge looket på din smukke stropløse kjole eller fine silketop... Med dagens Sweetdeal har du den perfekte løsning når du gerne vil iklæde...
Pris 59,-
Før 149,-
Før 90,-
- 60%
Se deal
Uundværlig universal topnøgle til alle størrelser og typer skruer, møtrikker, kroge mm!
solgt 7

Superpraktisk universal topnøgle til alle størrelser og typer skruer mm

Der er næsten ikke noget mere irriterende, end at stå og mangle lige det stykke værktøj der skal til, for at få klare jobbet! Med dagens Sweetdeal har vi den perfekte løs...
Pris 149,-
Før 399,-
Før 250,-
- 63%
Se deal
Vær beredt! - som spejderne siger - med en stærk og kraftig LED lommelygte på 2000 lumen
solgt 17

Kraftig LED lommelygte på 2000 lumen

Det er én af de ting man hurtig opdager man ikke helt kan leve uden, lige så snart man allermest har brug for den! Ethvert hjem bør have en god lommelygte, som man kan st...
Pris 149,-
Før 399,-
Før 250,-
- 63%
Se deal
Få plads til mere tøj med en smart, sammenklappelig tøjstang til væggen
solgt 17

Smart, sammenklappelig tøjstang til væggen

Er pladsen i garderoben ved at blive presset, eller er du træt af at skulle folde trøjerne grundet manglende hængeplads i skabet? Få plads til det hele med en smart tøjst...
Pris 99,-
Før 349,-
Før 250,-
- 72%
Se deal
Kan du holde varmen? Lad Bomanns smarte varmeblæser lune i vinterkulden
solgt 5

Bomann varmeblæser til den danske vinterkulde!

Hold hjemmet dejligt varm om vinteren og perfekt afkølet om sommeren med den smarte, keramiske varme blæser fra Bomann! Vinterkulden er her og det kan hurtigt blive en dy...
Pris 299,-
Før 999,-
Før 700,-
- 70%
Se deal
Få et skinnende vintersmil med en Braun Oral-B el-tandbørste m/u tandbørstehoveder!
solgt 31

Braun Oral-B el-tandbørste m/u tandbørstehoveder

Smil året med fornyet tandpleje-udstyr! Godt nok er det januar, mørkt og koldt, men derfor er der alligevel masser af grund til at smile :) Med dagens Sweetdeal har vi n...
Pris 99,-
Før 159,-
Før 60,-
- 38%
Se deal
Valentines Day ♥ Eksklusiv dansk design fra Dyrberg/Kern: Elegante smykker/ur til hende
solgt 4

♥ Elegante smykker/ur til hende fra Dyrberg/Kern

Giv hende i dit liv et eksklusivt smykke og/eller ur i Valentines Day gave fra Dyrberg/Kern ♥ Vi kan i samarbejde med Dyrberg/Kern stolt præsentere en samling eksklusive,...
Pris 149,-
Før 349,-
Før 200,-
- 57%
Se deal
Få en ægte Duckee Drybag taske, der holder alle dine ejendele tørt og rent med stil!
solgt 20

Smart og stilren Duckee Drybag

Til dig der elsker at være udendørs om sommeren, nyder strand og vand, skal på festival eller på ferie i udlandet; her er den ultimative taske, som du hurtig vil opdage er...
Pris 199,-
Før 399,-
Før 200,-
- 50%
Se deal
Forkæl garderoben med stilfulde skjorter fra Ralph Lauren i denim design
solgt 127

Garderobe-forkælelse med lækre skjorter fra Ralph Lauren

Trænger du til lidt fornyelse blandt skjorterne? Du kan med dagens Sweetdeal spare 64% på lækre skjorter fra modegiganten Ralph Lauren i denim design! Den elskede, amerik...
Pris 399,-
Før 1099,-
Før 700,-
- 64%
Se deal
Betal KUN fragt! Sæt prikken over i'et i hverdagen med den diskrete Mini Bullet vibrator
solgt 241

GRATIS! Mini Bullet i guld, pink eller sølv ;)

Mini Bullet Vibrator - Til kvinden, der søger maksimal nydelse! Oplev sand glæde og kom i den syvende himmel med denne lille, diskrete vibrator, hvis størrelse bestemt ik...
Pris 0,-
Før 99,-
Før 0,-
- 100%
Se deal
Betal KUN for fragten! Med Mr. Tea tefilter har du altid en ven at dele en kop te med!
solgt 181

GRATIS: Mr. Tea tefilter

Er du glad for te? Så er det på tide, at du møder Mr. Tea! - den perfekte følgesvend, der altid vil være der for dig, når du er i humør til din favorit te. Vi er i gaveh...
Pris 0,-
Før 98,-
Før 0,-
- 100%
Se deal
Betal KUN for fragt! Farverige høretelefoner - vælg ml. 8 farver
solgt 384

GRATIS! Høretelefoner i mange farver!

Vi er igen kommet i gavehumør her på Sweetdeal! Vi tilbyder dig i dag lækre, farverige høretelefoner helt kvit og frit! Du skal kun betale for fragt og håndtering! Mangle...
Pris 0,-
Før 149,-
Før 0,-
- 100%
Se deal
Opgrader dine vinter-accessories med elegante Daniel Wellington ure til m/k
solgt 19

Perfekt til Valentines Day: Klassiske Daniel Wellington ure til m/k

Daniel Wellingtons ure signalerer sofistikeret elegance med et minimalistisk look - det klassiske design gør, at du kan bære uret overalt både i hverdagen og ved mere fest...
Pris 595,-
Før 995,-
Før 400,-
- 40%
Se deal
Betal KUN for fragt! Stærkt beskyttelsesglas til iPhone eller Android - Nu også til iWatch!
solgt 372

GRATIS: Beskyttelsesglas til Iphone og Android

Der findes næppe noget så hjerteskærende og irriterende som at få en ridse eller flænge i sin elskede iPhone eller Android smartphone. Det kan hurtigt blive rigtig dyrt a...
Pris 0,-
Før 199,-
Før 0,-
- 100%
Se deal
Betal KUN fragt! Smart 3-i-1 USB oplader til bilen i flere farver
solgt 431

GRATIS! Smart 3-i-1 USB oplader til bilen!

Der er ikke noget værre end at opdage, at telefonen er ved at løbe tør for strøm, lige når man er på vej ud af døren. I sådan en situation ville man ønske, at man havde en...
Pris 0,-
Før 149,-
Før 0,-
- 100%
Se deal
Betal KUN fragt! Scor et 3 meter langt USB opladerkabel til din mobil!
solgt 513

GRATIS: Stærkt, 3 meter langt USB opladerkabel

Få mere frihed til at bevæge dig rundt med din mobil, mens den ligger til opladning! Du behøver ikke længere få hold i nakken af at tale i mobil, mens den lader op. Med e...
Pris 0,-
Før 179,-
Før 0,-
- 100%
Se deal
Betal KUN fragt! Beskyt din iPhone uden at ødelægge det lækre design: transparent cover
solgt 207

GRATIS: Lækkert og stærkt transparent cover til Iphone

Så er vi igen kommet i gavehumør her på Sweetdeal! Vi tilbyder et lækkert transparent cover til din iPhone helt kvit og frit! Du skal kun betale for fragt og håndtering! ...
Pris 0,-
Før 179,-
Før 0,-
- 100%
Se deal
Forkæl dig selv med en lækker herretrøje fra Lacoste – 5 stilrene basic farver
solgt 90

Opgrader basisgarderoben med Lacoste herretrøjer

Det er et nyt år og du fortjener fornyelse i garderoben! Vi er med dagens Sweetdeal stolte af, at kunne tilbyde en simpel og stilren basic herre bomuldstrøje fra det fran...
Pris 249,-
Før 399,-
Før 150,-
- 38%
Se deal
Betal KUN fragt! 2-pak konjac-svampe til alle hudtyper
solgt 446

GRATIS: 2 stk. konjac-ansigtssvampe!

Huden i ansigtet er utroligt sart, og behøver nænsom pleje. Med en konjac-ansigtssvamp kan du nu pleje din hud, samtidigt med at du skåner den for udtørrende sæber og andr...
Pris 0,-
Før 199,-
Før 0,-
- 100%
Se deal