- 60%

Today's Deal: Skru op for kvaliteten i 2017 med originale Beats by Dre høretelefoner

Minterr Goods SL
Værdi 749,-
- 60%
Spar 450,-
Tid tilbage: 00:00:00
299,-
har købt
84
39,- i leveringsomkostninger
Dealen er slut * begrænset antal

Dealen

Her hos Sweetdeal mener vi, at god musik fortjener god lyd!

Musikken må du selv stå for, men vi kan til gengæld præsentere et sæt høretelefoner, der får det absolut bedste ud af din yndlingsmusik!

Du har nemlig i dag chancen for at få et sæt banebrydende og ekstremt populære Beats by Dre iBeats eller urBeats høretelefoner.

Beats by Dre producerer verdens bedst sælgende høretelefoner, og de ikoniske høretelefoner er garant for en musikoplevelse ud over det sædvanlige.

Men med Beats by Dre får du ikke bare et sæt høretelefoner - du får den ultimative kombination af design, funktionalitet og stil!

Du kan altså med dagens Sweetdeal vælge mellem de to modeller iBeats eller den opdateret urBeats.

iBeats byder på et mindre ørestykke der dog har et mere skinnende metal-design, et tyndere kabel, og er generelt tyndere i det overordnede design.

Storebror-versionen urBeats har større ørestykker, men er derimod mere mat og diskrete i designet. Kablet er tykkere, med henblik på, at det ikke sammenfiltres, hvilket er enormt praktisk!

Begge høretelefoner er robuste, lette og ergonomiske, og er ganske enkelt det perfekte sæt høretelefoner., til dig som ikke går på kompromis når det handler om god lyd og godt håndværk.

Høretelefonerne er naturligvis også udstyret med fjernbetjening og mikrofon, så du kan justere lydstyrke, skifte eller spole i sange, afspille videoer, foretage opkald mm.

Beats by Dre Studios high-definition teknologi sikrer dig krystalklar diskant , præcise og balancerede mellemtoner og dunkende, uimodståelige bas, uden lydforvrængning, uanset hvor meget du skruer op.

Foruden de to modeller kan du ligeledes vælge dem i enten sort eller hvid – du vælge både model og farve i betalingsmodulet.

Med høretelefonerne medfølger et smart og praktisk Beats by Dre etui, så du kan have høretelefonerne sikkert med dig, uanset hvor du skal hen.

Beats by Dre høretelefoner iBeats eller urBeats – frit valg!
Normalpris 749,- / Sweetdealpris 299,-
Produktet sendes til nærmeste posthus senest i uge 5, 2017.
Vælg model
 • iBeats
 • urBeats
Vælg farve
 • Sort
 • Hvid

Vigtig viden

 • Når du har gennemført købet modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du at varen forudbetales og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Sweetdeal er formidler af tilbuddet og alle henvendelser vedr. produktet skal rettes til aftalepart som fremgår nederst på siden samt på værdibeviset.
 • Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret.
 • Hvis du har fortrudt dit køb inden produktet er leveret, skal du undlade at modtage den, og pakken sendes retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, skal du selv betale for fragtomkostningerne - også ved ombytning.
 • Varen/tjenesteydelsen leveres af aftalepartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartnerens levering af varen/tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.

Information om levering

 • Fragt på 39 kr. pr. ordre pålægges i betalingsdelen - uanset hvor mange du køber.
 • Produktet sendes til nærmeste posthus senest i uge 5, 2017.
 • Er produktet ikke afhentet inden 14 dage skal du selv betale for ekstra forsendelse.
 • Har du spørgsmål til produktet venligst send en mail (på engelsk) til customerservice@minterr.co.uk.
 • Har du spørgsmål til leveringen kan du sende en mail til Ackro - ackro@ackro.dk eller ringe på tlf. 44 61 17 17.

Mest stillede spørgsmål til Sweetdeal

Husk, hvis du har købt en deal, kan du logge ind på din profil og finde værdibeviser, oplysninger om køb, kredit m.m. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login

Oversigt

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Generelle spørgsmål

Hvornår modtager jeg mit værdibevis?
Værdibeviset til din Sweetdeal, bliver udsendt umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke modtager dit værdibevis umiddelbart efter købet, skal du tjekke dit spamfilter, da mailen evt. kan være der.

Hvis du har købt et produkt, der sendes til dig, vil du modtage en kvittering i stedet for et værdibevis.

Skulle du ikke finde dit værdibevis i dit spamfilter, kan det skyldes, at du ved en fejl har angivet den forkerte mailadresse, da du købte din Sweetdeal. Skulle det være tilfældet, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk og få tilsendt en kopi af dit værdibevis til den korrekte mailadresse.
Hvor længe er mit værdibevis gyldigt?
Gyldigheden af et Sweetdeal værdibevis er afhængig af den enkelte Sweetdeal, og er angivet på selve værdibeviset, samt i Sweetdeal tilbuddet.
Jeg er kommet til at slette mit værdibevis, hvad gør jeg?
Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og udskrive dine værdibeviser. Værdibeviserne kan udskrives indtil den dato, de udløber. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login
Jeg kan ikke få lov at gennemføre mit køb?
Hvis du oplever problemer undervejs i dit køb, er det oftest fordi, der er tastet forkert i enten kortnummer, udløbsdato eller sikkerhedskode (CVV) fra dit betalingskort. Tjek disse indtastninger grundigt og forsøg at gennemføre købet igen. Hvis du har handlet på Sweetdeal tidligere, skal du logge ind på din profil, før du kan gennemføre købet. Hvis du stadig oplever problemer med købet, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 33 75 33 20.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke komme til den aftalte tid?
Du skal henvende dig til partneren og høre hvilke muligheder, de kan tilbyde dig. Der henvises til partnerens gældende afbestillingsregler.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret ifølge købeloven, der er dog nogle undtagelser – se nedenfor og læs mere om dette i vores handelsbetingelser (link til http://www.berlingskemedia.dk/handelsbetingelser7-2/)

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af værdibeviser til bl.a. nedenstående ydelser i henhold til forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2:
 • persontransport, fx rejser med fly, bus, tog, taxi mv.
 • indkvartering, fx ophold på hotel, vandrehjem eller campingplads og leje af sommerhus,
 • pakkerejser, jf. afsnittet “Særligt om pakkerejser ved Sweetdeal Travel “ i handelsbetingelserne.
 • forplejning, fx restaurantbesøg og levering af mad (catering),
 • fritidstilbud, fx biografbesøg, teaterforestillinger, koncerter, sportsstævner mv.,
Min Sweetdeal er udløbet, kan jeg få gyldighedsperioden forlænget?
Det er op til den partner, der gennemfører dealen, at beslutte om de vil tage imod værdibeviser efter udløbsdatoen. Du skal derfor kontakte dem for at høre om dine muligheder. Sweetdeal kan ikke tage denne beslutning på vores partners vegne.
Jeg har bedt om at få refunderet mit Sweetdeal køb, men jeg endnu ikke fået pengene retur, hvorfor?
Hvis der er fortrydelsesret på dit køb, kan der gå op til 14 dage fra dit Sweetdeal køb er annulleret, til beløbet er synligt på din bankkonto. Beløbet vil inden for de 14 dage blive tilbageført til den konto, det er hævet fra, og vil være angivet med afsenderen: ”Sweetdeal eller Berlingske”.
Har du betalt via MasterCard, vil beløbet først fremgå ved næstkommende månedsoversigt, såfremt udbetalingen er foretaget efter den 20. i måneden.
Kan jeg modtage nyhedsbreve med Sweetdeal tilbud fra mere end én by?
Ja – du kan modtage Sweetdeal tilbud fra alle de byer, der kunne have interesse, du skal blot tilmelde dig nyhedsbrevet under den enkelte Sweetdeal by.
Hvordan afmelder jeg Sweetdeal’s nyhedsbrev?
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet om Sweetdeal’s tilbud, kan du afmelde dette på linket der findes nederst i hvert nyhedsbrev kaldet: ”Klik her for at afmelde nyhedsbrevet”.
Skulle du mod forventning stadig modtage nyhedsbrevet herefter, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk - her sidder vi klar til at hjælpe dig med afmeldingen.

Lokale deals - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvordan booker jeg min Sweetdeal?
Du skal følge vejledningen i dit værdibevis for at booke din Sweetdeal. Der kan være travlhed hos Sweetdeal partneren, og vi anbefaler derfor, at du booker din Sweetdeal hurtigst muligt.
Hvor mange informationer skal jeg medbringe, når jeg vil bruge mit sweetdeal køb?
Du skal medbringe dit værdibevis i printet form eller på din mobiltelefon. Se også information på selve værdibeviset.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mailadresse, du har brugt ved købet.
Jeg er ikke tilfreds med min oplevelse – Hvad gør jeg?
Hvis du ikke er tilfreds med din Sweetdeal, er det vigtigt, at du klager på stedet til Sweetdeal partneren omgående. Det er Sweetdeal partnerens ansvar, at håndtere din reklamation.
Du må meget gerne sende en mail til Sweetdeal med din oplevelse.

Shopping / Produkter - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvornår modtager jeg min vare?
Der er oplyst en leveringstid i dealen på fanebladet "Det med småt". Du kan se dealen igen ved at logge ind på din profil og vælge "mine køb". Her kan du trykke på billedet fra dealen, og få dealen frem på skærmen.

Når kampagnen er overstået sender Sweetdeal partneren din ordre ud til dig.
Jeg har ikke modtaget min vare, selvom fristen for levering er overskredet?
Du skal selv kontakte Sweetdeal partneren og rykke for din levering. Du finder Sweetdeal partnerens kontaktinformation i højre side af dealen under "aftalepart". Husk at oplyse navn, adresse og hvilket produkt, du har bestilt.
Nogle af vores leverandører har kun kundeservice via e-mail, og det er derfor ikke dem alle, der kan kontaktes telefonisk.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mail, du har brugt ved købet.
Jeg har modtaget en defekt vare?
Du skal kontakte Sweetdeal partneren og bede dem hjælpe med at udbedre skaden.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Når du har købt en vare, der sendes til dig, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen.

Hvis du allerede har modtaget varen, skal du kontakte Sweetdeal partneren for at aftale returnering af din vare. Du skal selv sørge for at sende varen retur til Sweetdeal partneren. Ved en fortrydelse sker returfragten for egen regning.
Jeg har ikke modtaget min kvittering for mit køb - hvad gør jeg?
Kvitteringen for dit køb bliver sendt på din mail umiddelbart efter dit køb. Tjek evt. om mailen er endt i dit spamfilter.

Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og se din kvittering for købet. Du kan logge ind via www.wweetdeal.dk/login

Rejser - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Jeg har købt en rejse med Wow Travel

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja – Du skal booke din rejse umiddelbart efter dit køb, så Wow Travel kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Der er et bookinglink i dit værdibevis, som du skal bruge til at booke din rejse. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Hvordan booker jeg?
Du skal booke via det bookinglink, der står i dit værdibevis. Du skal booke til det hotel, den lufthavn og den afrejsedato, som du har købt værdibeviser til.

Det er vigtigt, at du skriver navnet på de rejsende, som det står i deres pas. Det er disse oplysninger, der vil komme til at stå på dine flyinformationer, og det er derfor vigtigt, at oplysningerne er korrekte.

Hvis du har et barn med under 2 år, skal du skrive barnets fulde navn og fødselsdato i kommentarfeltet.
Du kan skrive dine ønsker i kommentarfeltet, så vil Wow Travel gøre deres bedste for at opfylde dette.
Hvorfor er der plads til 3 rejsende på bookingen?
Der er som udgangspunkt plads til 3 personer på værelserne, hvoraf den ene plads er en opredning. Hvis der er flere end 3 rejsende, skal der laves én booking pr. værelse. Skriv gerne i kommentarfeltet, at I rejser sammen.

Hvis der er færre end 3 rejsende, skal der udfyldes det antal personer, der skal rejse – også selvom der så er tomme felter i bookingen.
Hvornår får jeg mine flytider?
Du vil modtage flyinformation direkte fra Wow Travel senest 5 dage før afrejse (selve afrejsedagen tæller også med). Du modtager ikke flybilletter/boardingpas, da du blot skal bruge dit pas til at checke ind i lufthavnen.

Wow Travel sender ikke flyinformation ud i weekenden, så hvis denne frist er i en weekend, vil Wow Travel sende dem ud den efterfølgende mandag.

Hvis du ikke har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste tidsfrist, skal du tjekke om mailen evt. er endt i dit spamfilter.

Hvis du stadig ikke kan se, at du har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste frist, kan du sende en mail (på engelsk) til info@wowtravel.de I denne mail skal du oplyse dato, destination og navne på de rejsende.

Hvis du modtager flyinformation med fejl i navne eller andet, skal du ligeledes skrive til ovenstående mail, da Sweetdeal desværre ikke kan ændre i disse informationer.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har booket din rejse, vil du modtage en kopi af de indtastede oplysninger. Det er vigtigt, at du gennemlæser disse, og ved fejl, sender os en mail på rejser@sweetdeal.dk med de korrekte oplysninger. Hvis fejl ikke rettes, vil der stå fejlagtige oplysninger på jeres flyinformationer.

Du vil modtage en bookingbekræftelse senest på den dato, der er nævnt i dit værdibevis. Bookingbekræftelsen sendes til den mail, du har oplyst ved bookingen. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra Wow Travel.

Hvis du ikke har modtaget din bookingbekræftelse senest på den oplyste dato, skal du tjekke om mailen evt. er endt i din uønskede post eller spam. Du kan også søge efter mailadressen rejser@sweetdeal.dk i din indbakke. Hvis du ikke finder din bookingbekræftelse, skal du sende os en mail på rejser@sweetdeal.dk.

Jeg har købt en rejse med en anden partner (ikke Wow Travel)?

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja - I langt de fleste deals, skal du viderebooke din rejse/dit ophold, så vores partner kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Det vil altid være oplyst på dit værdibevis, hvordan du skal booke din rejse eller dit ophold. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har viderebooket din rejse/dit ophold, vil du oftest modtage en bekræftelse fra vores partner. Der er oplyst i dit værdibevis, hvornår du kan forvente denne bekræftelse. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra vores partner.

Hvis du ikke modtager dine oplysninger indenfor de oplyste frister, skal du kontakte rejsearrangøren og rykke for disse. Du kan se rejsearrangørens kontaktinformationer i selve dealteksten. Hvis dealen ikke længere er til salg, kan du finde linket til dealen på din profil under "mine køb".

Hvis du har købt et ophold, og har skrevet til vores partner uden at få svar, kan du sende os en kopi af mailen til rejser@sweetdeal.dk. Så vil vi meget gerne hjælpe med at rykke for svar.
Jeg har spørgsmål til opholdet eller min booking?
Da Sweetdeal ikke er informeret om det enkelte steds generelle regler, skal du kontakte vores partner direkte på den email-adresse, der er oplyst i dealen, hvis du har spørgsmål, som du ikke finder svar på i dealen eller på dit værdibevis.

Generelle spørgsmål til rejser

Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Hvis du har købt en pakkerejse med fly og hotel, er der ingen fortrydelsesret jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2. - Se også vores handelsbetingelser.

Hvis du har købt et ophold, og har booket det hos vores partner, er det vores partners afbestillingsregler, der er gældende.

Hvis du ikke har booket dit ophold hos vores partner, har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret - se også vores handelsbetingelser.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke tage afsted?
Vi henviser til vores partneres gældende afbestillingsregler og vores kunders egne rejseforsikring.

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Aftalepart:

Aftalepart: Minterr Goods SL


 • Har du spørgsmål til produktet kan du sende en mail (på engelsk) til customerservice@minterr.co.uk.

 • Har du spørgsmål til leveringen kan du sende en mail til ackro@ackro.dk eller ringe på tlf. 44 61 17 17.

CVR: GB940363928
Minterr Goods SL
Adresse:
Airbau 175, 3 2B
Barcelona, 08036, ES

Andre spændende deals

Nyd din kaffe eller te med en termokop i sjov og virkelighedstro kameralinse-design!
solgt 1

Termokop i virkelighedstro kameralinse-design

Gør op med den samme kedelige og anonyme kaffekop, og få fingrene i en termokop i sjov og virkelighedstro kameralinse-design! Koppens design vil både pynte i dit køkken e...
Pris 99,-
Før 199,-
Før 100,-
- 50%
Se deal
Smukt tørklæde i 100 % uld: den perfekte accessory til forårslooket - vælg ml. 5 farver
solgt 0

Smukt tørklæde i 100 % uld – vælg ml. 5 farver

Gem dig fra blæst og kulde med et superlækkert tørklæde i 100 % uld - det perfekte tilbehør til forårs- og overgangsjakken, men det er også stort nok til, at du kan anvend...
Pris 129,-
Før 399,-
Før 270,-
- 68%
Se deal
Forny looket med lækre, langærmede Ralph Lauren striktrøjer m. lynlås
solgt 3

Klassiske Ralph Lauren striktrøjer m. lynlås

Opgrader garderoben med klassiske og superbehagelige langærmede trøjer fra Ralph Lauren, og få det helt rigtige og stilrige forårslook. Disse trøjer er fremstillet i 100 ...
Pris 499,-
Før 999,-
Før 500,-
- 50%
Se deal
Tag billeder og film fra din smartphone på en hel ny måde med et universal linse-sæt!
solgt 73

Tag bedre billeder og film med din smartphone!

Opgrader kameraet på din telefon, og udnyt dens fulde potentiale med et universal linse-sæt! Gider du ikke slæbe rundt på et kamera? Så kan du nu få fingre i disse 3 univ...
Pris 69,-
Før 299,-
Før 230,-
- 77%
Se deal
Lad op og lyt! iPhone 7 adapter med udgang til Lightningstik og 3,5 mm jackstik
solgt 9

Lad op og lyt! iPhone 7 adapter – 5 farver

Har du en iPhone 7? Og kan du godt af og til mangle både en indgang til opladning og jackstik, samtidigt? Med dagens Sweetdeal kan du få fingrene i en praktisk og robust ...
Pris 79,-
Før 199,-
Før 120,-
- 60%
Se deal
Tid til fornyelse? Opgrader looket med et elegant ur fra Daniel Wellington
solgt 35

Elegant ur fra Daniel Wellington til hende og ham

Et armbåndsur er for de fleste mere end bare blot en praktisk nødvendighed - det kan også fungerer som et smagfuldt smykke til samlingen eller som et smukt accessory, der ...
Pris 545,-
Før 995,-
Før 450,-
- 45%
Se deal
Opdater forårslooket med Eternity skjorter og/eller matchende striktrøjer
solgt 10

Stilsikre Eternity skjorter og/eller striktrøjer

Med dagens Sweetdeal kan vi tilbyde eksklusive Eternity skjorter og striktrøjer fra Nielsen//Christensen, skabt til ham der aldrig går på kompromis på hverken stil eller k...
Pris 289,-
Før 599,-
Før 310,-
- 52%
Se deal
Gør forår- og sommerafslapningen endnu bedre! Stor og lækker hængekøje el. havegynge!
solgt 2

Nyd solen i en hængekøje eller havegynge

Få forårets og sommerens hyggeligste have med en helt igennem fantastisk og flot hængekøje eller klassisk havegynge i lærketræ! Med denne hængekøje kan du sikre dig selv,...
Pris 1395,-
Før 2495,-
Før 1100,-
- 44%
Se deal
Forkæl nattesøvnen med 2 x smukke sengesæt fra Mette Ditmer – vælg ml. 3 farver
solgt 1

2 x lækre Mette Ditmer sengesæt – 3 farver

For at få en god nats søvn er det essentielt, at de omkringliggende rammer er i orden. En dejlig seng, en støttende pude, en lækker dyne og blødt sengetøj er altafgørende ...
Pris 599,-
Før 999,-
Før 400,-
- 40%
Se deal
Få den fedeste forårs- og sommer-ride: Cruiser cykel designet i Long Beach Californien!
solgt 4

Cruiser cykler designet i Long Beach Californien!

Få masser af opmærksomhed, god komfort og den 'smooth'este ride' igennem byen med en superlækker Cruiser cykel! Disse utrolig velkørende Cruiser cykler er designet i Long...
Pris 2899,-
Før 5800,-
Før 2901,-
- 50%
Se deal
Frisk sofaen eller sengen op med 4 stk. lækre sofapuder i hvid
solgt 1

4 stk. smukke, stilrene sofapuder i hvid

Med dagens Sweetdeal kan du give stuen og sofaen nyt liv! Du får nemlig 4 stk. smukke hvide sofapuder, som du enten kan bruge som de er, eller give dem farverige pudebetr...
Pris 99,-
Før 276,-
Før 177,-
- 64%
Se deal
AirChair oppustelig liggestol - Afslapning når det er allerbedst!
solgt 52

AirChair - Afslapning når det er allerbedst!

Med en AirChair oppustelig liggestol får du den perfekte afslapnings stol, der nemt foldes ud på få sekunder og er fantastisk at sidde i. Ren balsam for sjælen! På de rig...
Pris 199,-
Før 599,-
Før 400,-
- 67%
Se deal
Bliv ekstra forårslækker med HUGO BOSS Green T-shirts - vælg ml. 5 farver!
solgt 79

Bliv ekstra forårslækker med HUGO BOSS T-shirts

Har du styr på din forårslooket? Med dagens Sweetdeal får du i hvert fald en hjælpende hånd! Vi barberer nemlig det halve af prisen på eksklusive HUGO BOSS T-shirts, fra ...
Pris 249,-
Før 499,-
Før 250,-
- 50%
Se deal
Bliv klædt lækkert på - inderst inde med 5 stk. Pierre Cardin boxershorts - mange farver!
solgt 44

5 stk. Pierre Cardin boxere - mange farver!

Føl dig toptunet fra det inderste til det yderste, i sømløse boxershorts udført i let lækkert og klassisk design fra Pierre Cardin. Disse lækre boxershorts er designet og...
Pris 199,-
Før 645,-
Før 446,-
- 69%
Se deal
Drop ledningen og bliv trådløs! Lækre Dacom mini Bluetooth høretelefoner
solgt 2

Lækre Dacom mini Bluetooth høretelefoner

Musik er altid godt! Og med denne deal serverer vi dine yndlingstoner ind i en lækker, og trådløs, indpakning! Du får nemlig et par Dacom trådløse mini Bluetooth høretel...
Pris 599,-
Før 1549,-
Før 950,-
- 61%
Se deal
Pryd hjemmet med en klassisk og enkel Symfony gulvlampe fra Nordlux
solgt 164

Pryd hjemmet med en smuk Symfony gulvlampe fra Nordlux

Mangler du et smukt særpræg til dit hjem, så kan noget så enkelt som en lampe være det manglende prik over indretnings i'et! Med dagens Sweetdeal kan du kaste nyt lys ove...
Pris 349,-
Før 1199,-
Før 850,-
- 71%
Se deal
Vær ekstra cool i foråret med klassiske og stilrene Ralph Lauren kasketter
solgt 39

Til forårslooket: Ralph Lauren kasketter

Scor et af forårets- og sommerens vigtigste accessory med dagens Sweetdeal, hvor du kan iklæde dig en klassisk Ralph Lauren kasket. Den elskede, amerikanske modegigant Ra...
Pris 149,-
Før 299,-
Før 150,-
- 50%
Se deal
Skru op for forårstonerne med originale Beats by Dre høretelefoner
solgt 17

Beats by Dre høretelefoner - 2 modeller

Her hos Sweetdeal mener vi, at god musik fortjener god lyd! Musikken må du selv stå for, men vi kan til gengæld præsentere et sæt høretelefoner, der får det absolut bedst...
Pris 299,-
Før 749,-
Før 450,-
- 60%
Se deal
Forkæl dig selv med en lækker herretrøje fra Lacoste – 5 stilrene basic farver
solgt 46

Opgrader basisgarderoben med Lacoste herretrøjer

Det er forår og DU fortjener fornyelse i garderoben! Vi er med dagens Sweetdeal stolte af, at kunne tilbyde en simpel og stilren basic herre bomuldstrøje fra det franske ...
Pris 249,-
Før 399,-
Før 150,-
- 38%
Se deal
Opgrader dine forårs accessories med et enkelt og stilfuldt bælte i flettet design
solgt 65

Enkelt, stilfuldt bælte i flettet design

Gør godt i forårsgarderoben med et lækkert bælte i flettet design. Du får med dagens Sweetdeal et bælte i et klassisk flettet design, som giver prikken over i’et til dit ...
Pris 69,-
Før 249,-
Før 180,-
- 72%
Se deal