- 47%

Phil Collins koncert i London den 30. juni inkl. 2 nt. på 4★ hotel og sejltur på Themsen

BonTour Travel Partner
Værdi 5585,-
- 47%
Spar 2600,-
Tid tilbage: 00:00:00
2985,-
har købt
22

Dealen

Grib den sidste chance for at opleve Phil Collins live!

Efter en årelang pause tager Phil Collins i 2017 på hans sidste tour nogensinde. Touren hedder "Not Dead Yet" og går til Paris, Köln og London og I kan sikre jer pladser til hans allersidste annoncerede koncert i London, der finder sted i Hyde Park den 30. juni 2017.

Phil Collins har som soloartist solgt mere end 150 millioner albums. Hans gennembrud kom i gruppen Genesis med det internationale hit "Follow You Follow Me". Han har sunget hovedvokal på 8 sange, der alle var nummer 1 på Billboard Hot 100. Med numre lige fra "In the Air Tonight" til den mere politiske "Another Day in Paradise" er Phil Collins en mand der forstår at lave musik til alle.

Under opholdet bor I på det 4* The Tower Hotel, der har en fantastisk beliggenhed mellem Themsen og St. Katharine Docks. Herfra er der en enestående udsigt over ikoniske Tower Bridge. I indlogeres i et moderne dobbeltværelse og kan begge morgener nyde jeres buffet i hotellets restaurant.

Hotellets gode beliggenhed giver jer det bedste udgangspunkt for at opleve London. Kun 8 minutters gang fra hotellet ligger undergrundsstationen Tower Hill, som med gode forbindelser bringer jer til det centrale London og West End på blot 20 minutter.

Har I aldrig været i London før, er det oplagt at besøge klassiske attraktioner som Big Ben, Westminster Abbey, Tower of London eller St. Paul’s Cathedral. I kan også prøve det 135 meter høje pariserhjul, London Eye, der befinder sig mellem Waterloo og Westminster Bridge og byder på en fantastisk udsigt over hele det centrale London.

Prisen er pr. person ved min. 2 personer og inkluderer følgende:
 • Fra den 29. juni - 01. juli 2017.
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på 4* The Tower Hotel i London.
 • Koncertbillet: British Summer Time - Phil Collins "Not Dead Yet" (Ståpladser).
 • Sejltur på Themsen.
 • Morgenmadsbuffet under opholdet.
 • Velkomstmøde med information om turens program.
 • Dansk rejseleder.Rejsens program:

Torsdag den 29. juni
Check-in på 4* The Tower Hotel London.

Sidst på eftermiddagen afholdes velkomstmøde med information om turen, der giver en god mulighed for at hilse på de medrejsende.

Efter velkomstmødet er det tid til at opleve London på egen hånd. Nyd byens fantastiske bygningsværker og monumenter, slap af i de charmerende parker og haver og besøg evt. byens mange barer og værtshuse, hvor der ikke spares på den gode engelske øl. Madame Tussauds voksmuseum og Tower of London er også værd at aflægge et besøg.

London har desuden et kæmpe udvalg af gode spisesteder. Alt lige fra 3* Michelin restauranter til lokale pubber der serverer den bedste Fish'n'Chips du kan drømme om!


Fredag den 30. juni
Efter morgenmad er det tid til en spændende sejltur på Themsen. Dette er en god mulighed for at se nogle af London's mange flotte bygninger, historiske mindemærker og seværdigheder fra søsiden.

Midt på eftermiddagen starter koncerterne til British Summer Time i Londons Hyde Park. Phil Collins optræder med en fuld koncert som aftenens absolutte hovednavn. Dette er den sidste i rækken af Phil Collins annoncerede koncerter. Den sidste planlagte koncert nogensinde. En super aften at sige tak til en af verdens allerstørste kunstnere!

Efter koncerten venter nattelivet og London forude.


Lørdag den 01. juli
Sidste morgen i imponerende London. Nyd den store morgenmadsbuffet og de sidste indtryk af storbyen.

Check-ud ved frokosttid.

Såfremt du ønsker at blive et par dage mere, er der mulighed for at tilkøbe ekstra nætter.Sådan kommer I dertil:
Fly/ transport er ikke inkluderet i tilbuddet. Flere lavprisselskaber flyver direkte til London på ca. 1,5 - 2 timer.

Vigtig viden

 • Værdibeviset gælder per person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Kun et begrænset antal pladser til salg.
 • Du modtager dit værdibevis umiddelbart efter dit køb.
 • Senest 2 dage efter dit køb skal du for viderebooking kontakte BonTour Travel Partner på telefon 70 23 15 70 eller HER.
 • Oplys at der er tale om en Sweetdeal samt oplys din tilsendte værdibeviskode.
 • Herefter modtager du bekræftelse og al nødvendig information direkte fra Bontour Travel Partner.

Alle ekstra tillæg og tilkøb betales direkte til BonTour Travel Partner, herunder:
 • Enkeltværelse (2 nætter): 1.275 kr.
 • Ekstra overnatning i delt dobbeltværelse / Twin værelse: 1.325 kr. pr. værelse/ pr. nat.
 • Ekstra overnatning i enkeltværelse: 1.195 kr.
 • Opgradering til Priority Entry (adgang til koncertområde 1 time før andre gæster): 135 kr.

Generel info:
 • Vær opmærksom at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12 i Lov om Forbrugeraftaler, og kan ikke refunderes.
 • Sweetdeal Travel er udelukkende formidler af dette tilbud.
 • Salgsprisen samt rabatter er leveret af BonTour Travel Partner.
 • Teknisk arrangør er Sweetdeal Travel.
 • Sweetdeal Travel er medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 1281.
 • Læs handelsbetingelser for Sweetdeal Travel her.

Hotel info:
 • Hotellets navn/adresse: The Tower Hotel. St Katharine's Way London E1W 1LD.

Ring gerne til BonTour Travel Partner hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb.

OBS.: Måtte koncerten blive aflyst p.g.a. sygdom eller lign. hos Phil Collins, vil turen blive gennemført ifølge det øvrige program, og koncertbilletten refunderes, ligesom der vil forsøges tilbudt et alternativ arrangement fredag aften.

Mest stillede spørgsmål til Sweetdeal

Husk, hvis du har købt en deal, kan du logge ind på din profil og finde værdibeviser, oplysninger om køb, kredit m.m. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login

Oversigt

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Generelle spørgsmål

Hvornår modtager jeg mit værdibevis?
Værdibeviset til din Sweetdeal, bliver udsendt umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke modtager dit værdibevis umiddelbart efter købet, skal du tjekke dit spamfilter, da mailen evt. kan være der.

Hvis du har købt et produkt, der sendes til dig, vil du modtage en kvittering i stedet for et værdibevis.

Skulle du ikke finde dit værdibevis i dit spamfilter, kan det skyldes, at du ved en fejl har angivet den forkerte mailadresse, da du købte din Sweetdeal. Skulle det være tilfældet, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk og få tilsendt en kopi af dit værdibevis til den korrekte mailadresse.
Hvor længe er mit værdibevis gyldigt?
Gyldigheden af et Sweetdeal værdibevis er afhængig af den enkelte Sweetdeal, og er angivet på selve værdibeviset, samt i Sweetdeal tilbuddet.
Jeg er kommet til at slette mit værdibevis, hvad gør jeg?
Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og udskrive dine værdibeviser. Værdibeviserne kan udskrives indtil den dato, de udløber. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login
Jeg kan ikke få lov at gennemføre mit køb?
Hvis du oplever problemer undervejs i dit køb, er det oftest fordi, der er tastet forkert i enten kortnummer, udløbsdato eller sikkerhedskode (CVV) fra dit betalingskort. Tjek disse indtastninger grundigt og forsøg at gennemføre købet igen. Hvis du har handlet på Sweetdeal tidligere, skal du logge ind på din profil, før du kan gennemføre købet. Hvis du stadig oplever problemer med købet, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 33 75 33 20.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke komme til den aftalte tid?
Du skal henvende dig til partneren og høre hvilke muligheder, de kan tilbyde dig. Der henvises til partnerens gældende afbestillingsregler.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret ifølge købeloven, der er dog nogle undtagelser – se nedenfor og læs mere om dette i vores handelsbetingelser (link til http://www.berlingskemedia.dk/handelsbetingelser7-2/)

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af værdibeviser til bl.a. nedenstående ydelser i henhold til forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2:
 • persontransport, fx rejser med fly, bus, tog, taxi mv.
 • indkvartering, fx ophold på hotel, vandrehjem eller campingplads og leje af sommerhus,
 • pakkerejser, jf. afsnittet “Særligt om pakkerejser ved Sweetdeal Travel “ i handelsbetingelserne.
 • forplejning, fx restaurantbesøg og levering af mad (catering),
 • fritidstilbud, fx biografbesøg, teaterforestillinger, koncerter, sportsstævner mv.,
Min Sweetdeal er udløbet, kan jeg få gyldighedsperioden forlænget?
Det er op til den partner, der gennemfører dealen, at beslutte om de vil tage imod værdibeviser efter udløbsdatoen. Du skal derfor kontakte dem for at høre om dine muligheder. Sweetdeal kan ikke tage denne beslutning på vores partners vegne.
Jeg har bedt om at få refunderet mit Sweetdeal køb, men jeg endnu ikke fået pengene retur, hvorfor?
Hvis der er fortrydelsesret på dit køb, kan der gå op til 14 dage fra dit Sweetdeal køb er annulleret, til beløbet er synligt på din bankkonto. Beløbet vil inden for de 14 dage blive tilbageført til den konto, det er hævet fra, og vil være angivet med afsenderen: ”Sweetdeal eller Berlingske”.
Har du betalt via MasterCard, vil beløbet først fremgå ved næstkommende månedsoversigt, såfremt udbetalingen er foretaget efter den 20. i måneden.
Kan jeg modtage nyhedsbreve med Sweetdeal tilbud fra mere end én by?
Ja – du kan modtage Sweetdeal tilbud fra alle de byer, der kunne have interesse, du skal blot tilmelde dig nyhedsbrevet under den enkelte Sweetdeal by.
Hvordan afmelder jeg Sweetdeal’s nyhedsbrev?
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet om Sweetdeal’s tilbud, kan du afmelde dette på linket der findes nederst i hvert nyhedsbrev kaldet: ”Klik her for at afmelde nyhedsbrevet”.
Skulle du mod forventning stadig modtage nyhedsbrevet herefter, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk - her sidder vi klar til at hjælpe dig med afmeldingen.

Lokale deals - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvordan booker jeg min Sweetdeal?
Du skal følge vejledningen i dit værdibevis for at booke din Sweetdeal. Der kan være travlhed hos Sweetdeal partneren, og vi anbefaler derfor, at du booker din Sweetdeal hurtigst muligt.
Hvor mange informationer skal jeg medbringe, når jeg vil bruge mit sweetdeal køb?
Du skal medbringe dit værdibevis i printet form eller på din mobiltelefon. Se også information på selve værdibeviset.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mailadresse, du har brugt ved købet.
Jeg er ikke tilfreds med min oplevelse – Hvad gør jeg?
Hvis du ikke er tilfreds med din Sweetdeal, er det vigtigt, at du klager på stedet til Sweetdeal partneren omgående. Det er Sweetdeal partnerens ansvar, at håndtere din reklamation.
Du må meget gerne sende en mail til Sweetdeal med din oplevelse.

Shopping / Produkter - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvornår modtager jeg min vare?
Der er oplyst en leveringstid i dealen på fanebladet "Det med småt". Du kan se dealen igen ved at logge ind på din profil og vælge "mine køb". Her kan du trykke på billedet fra dealen, og få dealen frem på skærmen.

Når kampagnen er overstået sender Sweetdeal partneren din ordre ud til dig.
Jeg har ikke modtaget min vare, selvom fristen for levering er overskredet?
Du skal selv kontakte Sweetdeal partneren og rykke for din levering. Du finder Sweetdeal partnerens kontaktinformation i højre side af dealen under "aftalepart". Husk at oplyse navn, adresse og hvilket produkt, du har bestilt.
Nogle af vores leverandører har kun kundeservice via e-mail, og det er derfor ikke dem alle, der kan kontaktes telefonisk.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mail, du har brugt ved købet.
Jeg har modtaget en defekt vare?
Du skal kontakte Sweetdeal partneren og bede dem hjælpe med at udbedre skaden.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Når du har købt en vare, der sendes til dig, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen.

Hvis du allerede har modtaget varen, skal du kontakte Sweetdeal partneren for at aftale returnering af din vare. Du skal selv sørge for at sende varen retur til Sweetdeal partneren. Ved en fortrydelse sker returfragten for egen regning.
Jeg har ikke modtaget min kvittering for mit køb - hvad gør jeg?
Kvitteringen for dit køb bliver sendt på din mail umiddelbart efter dit køb. Tjek evt. om mailen er endt i dit spamfilter.

Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og se din kvittering for købet. Du kan logge ind via www.wweetdeal.dk/login

Rejser - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Jeg har købt en rejse med Wow Travel

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja – Du skal booke din rejse umiddelbart efter dit køb, så Wow Travel kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Der er et bookinglink i dit værdibevis, som du skal bruge til at booke din rejse. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Hvordan booker jeg?
Du skal booke via det bookinglink, der står i dit værdibevis. Du skal booke til det hotel, den lufthavn og den afrejsedato, som du har købt værdibeviser til.

Det er vigtigt, at du skriver navnet på de rejsende, som det står i deres pas. Det er disse oplysninger, der vil komme til at stå på dine flyinformationer, og det er derfor vigtigt, at oplysningerne er korrekte.

Hvis du har et barn med under 2 år, skal du skrive barnets fulde navn og fødselsdato i kommentarfeltet.
Du kan skrive dine ønsker i kommentarfeltet, så vil Wow Travel gøre deres bedste for at opfylde dette.
Hvorfor er der plads til 3 rejsende på bookingen?
Der er som udgangspunkt plads til 3 personer på værelserne, hvoraf den ene plads er en opredning. Hvis der er flere end 3 rejsende, skal der laves én booking pr. værelse. Skriv gerne i kommentarfeltet, at I rejser sammen.

Hvis der er færre end 3 rejsende, skal der udfyldes det antal personer, der skal rejse – også selvom der så er tomme felter i bookingen.
Hvornår får jeg mine flytider?
Du vil modtage flyinformation direkte fra Wow Travel senest 5 dage før afrejse (selve afrejsedagen tæller også med). Du modtager ikke flybilletter/boardingpas, da du blot skal bruge dit pas til at checke ind i lufthavnen.

Wow Travel sender ikke flyinformation ud i weekenden, så hvis denne frist er i en weekend, vil Wow Travel sende dem ud den efterfølgende mandag.

Hvis du ikke har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste tidsfrist, skal du tjekke om mailen evt. er endt i dit spamfilter.

Hvis du stadig ikke kan se, at du har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste frist, kan du sende en mail (på engelsk) til info@wowtravel.de I denne mail skal du oplyse dato, destination og navne på de rejsende.

Hvis du modtager flyinformation med fejl i navne eller andet, skal du ligeledes skrive til ovenstående mail, da Sweetdeal desværre ikke kan ændre i disse informationer.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har booket din rejse, vil du modtage en kopi af de indtastede oplysninger. Det er vigtigt, at du gennemlæser disse, og ved fejl, sender os en mail på rejser@sweetdeal.dk med de korrekte oplysninger. Hvis fejl ikke rettes, vil der stå fejlagtige oplysninger på jeres flyinformationer.

Du vil modtage en bookingbekræftelse senest på den dato, der er nævnt i dit værdibevis. Bookingbekræftelsen sendes til den mail, du har oplyst ved bookingen. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra Wow Travel.

Hvis du ikke har modtaget din bookingbekræftelse senest på den oplyste dato, skal du tjekke om mailen evt. er endt i din uønskede post eller spam. Du kan også søge efter mailadressen rejser@sweetdeal.dk i din indbakke. Hvis du ikke finder din bookingbekræftelse, skal du sende os en mail på rejser@sweetdeal.dk.

Jeg har købt en rejse med en anden partner (ikke Wow Travel)?

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja - I langt de fleste deals, skal du viderebooke din rejse/dit ophold, så vores partner kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Det vil altid være oplyst på dit værdibevis, hvordan du skal booke din rejse eller dit ophold. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har viderebooket din rejse/dit ophold, vil du oftest modtage en bekræftelse fra vores partner. Der er oplyst i dit værdibevis, hvornår du kan forvente denne bekræftelse. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra vores partner.

Hvis du ikke modtager dine oplysninger indenfor de oplyste frister, skal du kontakte rejsearrangøren og rykke for disse. Du kan se rejsearrangørens kontaktinformationer i selve dealteksten. Hvis dealen ikke længere er til salg, kan du finde linket til dealen på din profil under "mine køb".

Hvis du har købt et ophold, og har skrevet til vores partner uden at få svar, kan du sende os en kopi af mailen til rejser@sweetdeal.dk. Så vil vi meget gerne hjælpe med at rykke for svar.
Jeg har spørgsmål til opholdet eller min booking?
Da Sweetdeal ikke er informeret om det enkelte steds generelle regler, skal du kontakte vores partner direkte på den email-adresse, der er oplyst i dealen, hvis du har spørgsmål, som du ikke finder svar på i dealen eller på dit værdibevis.

Generelle spørgsmål til rejser

Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Hvis du har købt en pakkerejse med fly og hotel, er der ingen fortrydelsesret jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2. - Se også vores handelsbetingelser.

Hvis du har købt et ophold, og har booket det hos vores partner, er det vores partners afbestillingsregler, der er gældende.

Hvis du ikke har booket dit ophold hos vores partner, har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret - se også vores handelsbetingelser.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke tage afsted?
Vi henviser til vores partneres gældende afbestillingsregler og vores kunders egne rejseforsikring.

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Aftalepart:

Aftalepart: BonTour Travel PartnerCVR nr. 29207313

Andre spændende deals

Nyd en romantisk storbyferie i smukke Rom: 3 nætter inkl. morgenmad og fly t/r
solgt 0

Romantisk storbyferie: 3 nætter i smukke Rom inkl. fly t/r

Rom er livsnydernes by nummer ét og med denne Sweetdeal, kan I opleve den romantiske storby, hvor gammelt og nyt mødes i en charmerende kombination. Lad jer forføre af kun...
Pris 1988,-
Se deal
Oplev Adele live på Wembley Stadium. Flere datoer i juni/ juli inkl. 2 nætter på 4★ hotel ved Tower Bridge
solgt 0

Oplev Adele live på Wembley i juni/ juli inkl. 2 nt.

Den engelske soul- og jazzsangerinde Adele har siden 2008 taget verden med storm og imponeret med sin utrolige og kraftfulde sangstemme. Med dagens Sweetdeal kan I få en ...
Pris 3999,-
Se deal
Invitér én du holder af på et smukt ophold mellem Vesterhavet og Vadehavet
solgt 1

Ophold for 2 pers. ved Vadehavet inkl. 3-retters

Med dagens Sweetdeal kan I besøge Rømø og nationalpark Vadehavet, som nu er optaget på Unescos verdens naturarvliste. Her kan I opleve vandets temperament, plukke østers, ...
Pris 995,-
Før 1550,-
Før 555,-
- 36%
Se deal
Dejligt ophold for 2 personer på den Klg. Priv. Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden
solgt 0

Klassisk eller forkælelsesophold på Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden

Med dagens Sweetdeal kan du og din ledsager nyde et dejligt ophold på en ægte Limfjordsperle, når Hvalpsund Færgekro byder velkommen i det naturskønne Vesthimmerland. Hva...
Pris 699,-
Før 1398,-
Før 699,-
- 50%
Se deal
Sommerophold for 2 pers. på Gram Slot i Sønderjylland inkl. 3-retters, champagne på værelset og rundvisning
solgt 3

Sommerophold for 2 pers. på Gram Slot i Sønderjylland

Med dagens Sweetdeal kan du invitere din ledsager på et romantisk sommerophold i enestående og natursmukke omgivelser på Gram Slot, i hjertet af Sønderjylland. Gram Slot ...
Pris 1265,-
Før 1888,-
Før 623,-
- 33%
Se deal
Pak bilen og nyd 2 skønne nætter i Nordtyskland inkl. middag. Pris pr. person
solgt 14

Pak bilen og nyd 2 skønne nætter i Nordtyskland inkl. middag

Nordtyskland er et dejligt bekendtskab på alle årstider, hvad enten det er når forårssolen bryder frem, sommervarmen kan mærkes eller i den mere kolde tid, hvor herlige ju...
Pris 558,-
Før 1116,-
Før 558,-
- 50%
Se deal
Eventyrlig rundrejse i Vietnam inkl. 10 nt. på 4★ hoteller, guidede ture, transfer og indenrigsfly
solgt 0

11 dages rundrejse i Vietnam inkl. indenrigsfly

Farverige Vietnam er et land spækket med historie og kultur og byder samtidig på en overdådig natur, der tager pusten fra de fleste. Dagens Sweetdeal giver jer en uforgle...
Pris 4799,-
Se deal
Sommer- eller efterårsferie i Sharm el-Sheikh: 7 nætter på 4+★ hotel med All-inclusive inkl. direkte fly fra Kbh t/r
solgt 2

Sharm el-Sheikh: 7 nætter på 4+★ hotel med All-inclusive inkl. fly

Sharm el Sheikh er et fantastisk ferieparadis, beliggende på sydspidsen af Egyptens Sinai-halvø. Den flotte og internationale ferieby byder på solskin og høje badvandstemp...
Pris 3999,-
Før 8495,-
Før 4496,-
- 53%
Se deal
Luksuriøst ophold i hjertet af Berlin. Nyd 2, 3 eller 4 nætter på 5★ Swissôtel Berlin på Kurfuerstendamm
solgt 5

Luksuriøst ophold på 5★ hotel i hjertet af Berlin

Populære Berlin byder på alt fra brede boulevarder, historiske seværdigheder og spændende attraktioner, til inspirerende kunstnerkvarterer, trendy loppemarkeder, restauran...
Pris 2014,-
Se deal
Rejs til magiske Dubai: 4★ hotel, 6 nætter, morgenmad, entré til Burj Khalifa, frokost på Armani Deli og fly t/r
solgt 2

Ferie i Dubai: 6 nætter, 4★ hotel inkl. morgenmad og fly t/r

Dubai er et af verdens mest populære rejsemål. Den ultramoderne feriedestination ligger ud til Den Persiske Golf og byder på lange hvide sandstrande, futuristiske skyskrab...
Pris 4995,-
Se deal
Billig storbyferie til smukke Paris: 2 eller 3 nætter på 3★ hotel inkl. morgenmad & fly
solgt 2

2 eller 3 nætter i Paris ✈

Paris er manifique! Oplev den smukke storby og lad jer forføre af den romantiske stemning og de smukke seværdigheder. Byernes by Paris byder ligeledes på stemningsfulde ca...
Pris 2082,-
Se deal
Skøn efterårsferie på solrige Cypern: 7 nætter, 4★ resort, Light All-inclusive og fly t/r
solgt 44

Efterårsferie inkl. Light All-inclusive på Cypern ✈

Bestil jeres efterårsferie allerede nu og se frem til en uges ferie med afslapning, sol og Light All-inclusive på det 4* Riverside Garden Resort, som ligger i grønne omgiv...
Pris 3899,-
Se deal
Ferie på Malta i højsæsonen: 7, 8 eller 11 nt. på 3★ hotel med morgenmad og fly t/r
solgt 11

Solferie på Malta i højsæsonen inkl. hotel og fly

Malta er lig med badeferie, lunt middelhavsklima og masser af solskinstimer. Men øen er også rig på kultur, historie, skøn mad, enkelt lokalt liv, shopping, naturoplevelse...
Pris 2524,-
Se deal
Sommer el. efterårsferie på Costa del Sol: 7 nætter i 4★ lejlighed inkl. billeje og fly t/r
solgt 7

Costa del Sol: 7 nætter i 4★ ferielejlighed inkl. billeje og fly t/r

Costa del Sol er med sine lange sandstrande, masser af solskinstimer, flotte natur og mange aktiviteter et sandt ferieparadis for både par og børnefamilier. Spaniens berøm...
Pris 2874,-
Se deal
All-inclusive i Hurghada: Nyd en uge på 4★ resort inkl. direkte fly fra Kbh el. Billund
solgt 4

Nyd en uge med All-inclusive på 4★ resort i Hurghada ✈

Rejs mod lunere himmelstrøg i foråret eller bestil jeres sommerferie nu, og se frem til en afslappende solferie med All-inclusive i Hurghada. I bor på det 4-stjernede Ser...
Pris 3995,-
Før 6795,-
Før 2800,-
- 41%
Se deal
Aktivt ophold med All-inclusive og fri adgang til Europas største skipark
solgt 40

Aktivt ophold med All-inclusive i Europas største skipark

Med dagens Sweetdeal er I garanteret fede oplevelser, når Europas største indendørs skipark - Alpincenter Hamburg-Wittenburg - igen byder velkommen til et sjovt og aktiv...
Pris 592,-
Før 820,-
Før 228,-
- 28%
Se deal
1 eller 2 nætter i maritime Hamborg – gælder for 2 voksne og op til 4 børn
solgt 80

1 eller 2 nætter i Hamborg – gælder op til 6 pers.

Hamborg er en energisk storby med sin helt egen karakter! Byen, ved floden Elben, byder på masser af gode shoppingmuligheder og kulturoplevelser. Oplev de klassiske gamle ...
Pris 367,-
Før 1066,-
Før 699,-
- 66%
Se deal
Nyd 2 nætter i naturskønne Nationalpark Mols Bjerge inkl. aften- og morgenbuffet
solgt 39

2 nt. for 2 personer i Nationalpark Mols Bjerge

Et besøg på Fuglsøcentret i Nationalpark Mols Bjerge er noget ganske særligt. Her går service, engagement og rummelighed hånd i hånd med ro, smuk natur og unikke rammer. ...
Pris 1398,-
Før 2660,-
Før 1262,-
- 47%
Se deal
Lækkert 3 dages spaophold på 4★ hotel i Sydsverige inkl. middag og morgenbuffet
solgt 0

3 dages spaophold på 4★ hotel i det sydøstlige Sverige

Med dagens Sweetdeal kan I kombinere afslapning og hygge med et lækkert spaophold på det moderne 4-stjernede Hotel Vann SPA Hotell Konferens i det sydøstlige Sverige. Det...
Pris 2398,-
Før 3740,-
Før 1342,-
- 36%
Se deal
Drømmeferie i Thailand: 12 dage i ferieparadiset Krabi inkl. morgenbuffet og fly t/r
solgt 17

12 dages drømmeferie til ferieparadiset Krabi ✈

Eksotiske Krabi kaldes med rette den smukkeste af de sydthailandske provinser. Tropeparadiset er især kendt for sin smukke skærgård af små, grønne kalkstensøer, der dramat...
Pris 5395,-
Før 8795,-
Før 3400,-
- 39%
Se deal