- 50%

Vild med sushi og Japan? Kom på et spændende 4-timers sushi kursus i København

JapanskeDanmark.dk ApS
Værdi 888,-
- 50%
Spar 444,-
Tid tilbage: 2d:3t:25m
fra 444,-
har købt
22
KØB NU * begrænset antal

Vælg type:

444,-
København, Fredag 27. januar, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
444,-
København, Fredag 3. februar, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
444,-
København, Fredag 24. februar, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
444,-
København, Fredag 10. marts, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
444,-
København, Fredag 7. april, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
444,-
København, Fredag 28. april, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
444,-
København, Fredag 19. maj, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
444,-
København, Fredag 26. maj, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
444,-
København, Fredag 16. juni, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
444,-
København, Fredag 30. juni, 18 - 22 (Sushi Kursus) (Værdi 888,-)
KØB NU

Det gode:

Nu er der igen mulighed for at komme på et sublimt sushi kursus i København. De sidste Sweetdealers var vældig begejstrede for oplevelsen - så spring til nu, der er et begrænset antal pladser.

Er du en af de mange, som er vild med sushi? Og går du med en lille drøm om at kunne lave det selv? Så er dagens Sweetdeal lige noget for dig.

Nu kan du lære at lave lækker sushi, og samtidig spise dig dejlig mæt og blive meget klogere på japansk kultur og madlavning.


Du lærer alt om teknikkerne bag den japanske madkunst, og bliver klogere på det fascinerende land. Du kommer til at høre historier fra Japan, som du ikke kan læse dig til, og det bliver med garanti en meget interessant dag.

Så tag på et 4-timers madeventyr til sushiens land!

Med et sushi kursus fra Japanske Danmark, kan du som deltager spise al den sushi du lyster, eller tage med hjem. Du skal bare lige lave den først.

Efterfølgende kan du lave din egen sushi til perfektionisme, og imponere dine gæster med overdådige velsmagende ruller – og til en brøkdel af normalpris.

Kurset henvender sig til folk i alle aldre, og det er en oplagt mulighed for lærerig kvalitetstid med familien eller en gruppe af gode venner.
Du får følgende:

- 4 timers kursus
- Alt den sushi du kan lave og spise!
- Alle råvarer og udstyr er inkluderet
- Notesblok og kuglepen udleveres til hver kursist

Vigtig at vide:

- Kurserne afholdes fredage kl. 18-22 i København.
- Max 48 kursister per hold.

- Der er begrænsede pladser!

Normalpris: 888 kr. - Sweetdeal pris: 444 kr.

Vælg mellem datoer:

København (Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 Valby)

-
Fredag 27. januar 18 - 22
- Fredag 3. februar 18 - 22

- Fredag 24. februar 18 - 22
- Fredag 10. marts 18 - 22
- Fredag 7. april 18 - 22
- Fredag 28. april 18 - 22
- Fredag 19. maj 18 - 22
- Fredag 26. maj 18 - 22
- Fredag 16. juni 18 - 22
- Fredag 30. juni 18 - 22

Bemærk: Nogle af holdene er allerede ved at være udsolgt.

Parkering er nemmest ved kulturhusets bagindgang ved Toftegård Plads. Kurset foregår i det store kursuslokale på 5. sal.Nu kan du lære at lave lækker sushi, og samtidig spise dig dejlig mæt og blive meget klogere på japansk kultur og madlavning.

Sushi-kursus til dig der...

- Ønsker at overraske din date med en gennemført sushimiddag fra A til Z.
- Gerne vil lære at sammensætte dit eget sushimåltid der appellere til sanserne.
- Gerne vil blive klogere på Japansk kultur og madlavning
- Gerne vil lære de japanske teknikker bag forskellige slags sushi.
Positive anmeldelser fra tidligere deltagere

En lille hilsen og tak for sidst fra Tonny Pelle Møller Engineer, QA Programs fra firmaet Terma Space - et af landets store firmaer med 3.600 ingeniører på verdensplan.

"Der var stor begejstring blandt deltagerne på kurset, men også god snak og fin kritik bagefter. Så tak for en spændende aften med stort engagement, som var meget inspirerende at være lytter til men også meget motiverende at være ”sushi fremstiller” til efterfølgende.

I fik formidlet en masse spændende information og data om Japan generelt, og fortalt og vist en god måde hvordan sushi fremstilles. En masse grin og højt humør undervejs blandt tilhørerne bevidnede at der var en kan god stemning hele vejen i gennem.

Selve ”eksamen” – smagning af egen produceret sushi, gik også godt. Yderst velsmagende produkter kom der for alles vedkommende ud af det – derfor ”bestod” alle .
"Vi – familien lærte en del uundværlige grundlæggende principper omkring Sushi, og nu har vi mod på selv at kaste os ud i ”Den store sushi aften” herhjemme.Vi fik også en masse spændende historisk viden omkring Japan, så nu står der ”Japan” øverst på hele familiens ønskeliste for rejser. Tak for et meget fint og veltilrettelagt kursus!""Hils din kære kone og sig, at min datter og svigersøn var så inspireret af jeres foredrag, at de bare sååååå gerne vil besøge Japan – de har talt om det flere gange siden. Jeg følte mig også meget inspireret og synes I gjorde det så godt og ikke mindst hyggeligt for os deltagere".


Det med småt:

 • Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb.
 • Værdibeviset gælder til ét sushi kursus for én person i København på én af de valgte datoer.
 • Værdibeviset gælder som adgangsbillet til kurset.
 • Når der er valgt dato og købt, skal man således blot møde op på dagen med printet værdibevis for hver deltager.
 • Bemærk at der er begrænsede pladser (max 48 deltagere per kursus).
 • Ved spørgsmål i forbindelse med sushi kursus bedes du kontakte Japanske Danmark på sushi@japanskedanmark.dk
 • Mere info om kurset findes på: http://japanskedanmark.dk/Sushi
 • Der tages forbehold for udsolgte datoer.
 • Vær opmærksom at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
 • Parkering er nemmest ved kulturhusets bagindgang ved Toftegård Plads. Kurset foregår i det store kursuslokale på 5. sal.
 • Samarbejdspartneren er JapanskeDanmark. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Sweetdeal er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vdr. dealen bedes rettet til: JapanskeDanmark, Tlf. 35294200, kontoret@japanskedanmark.dk.

Mest stillede spørgsmål til Sweetdeal

Husk, hvis du har købt en deal, kan du logge ind på din profil og finde værdibeviser, oplysninger om køb, kredit m.m. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login

Oversigt

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Generelle spørgsmål

Hvornår modtager jeg mit værdibevis?
Værdibeviset til din Sweetdeal, bliver udsendt umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke modtager dit værdibevis umiddelbart efter købet, skal du tjekke dit spamfilter, da mailen evt. kan være der.

Hvis du har købt et produkt, der sendes til dig, vil du modtage en kvittering i stedet for et værdibevis.

Skulle du ikke finde dit værdibevis i dit spamfilter, kan det skyldes, at du ved en fejl har angivet den forkerte mailadresse, da du købte din Sweetdeal. Skulle det være tilfældet, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk og få tilsendt en kopi af dit værdibevis til den korrekte mailadresse.
Hvor længe er mit værdibevis gyldigt?
Gyldigheden af et Sweetdeal værdibevis er afhængig af den enkelte Sweetdeal, og er angivet på selve værdibeviset, samt i Sweetdeal tilbuddet.
Jeg er kommet til at slette mit værdibevis, hvad gør jeg?
Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og udskrive dine værdibeviser. Værdibeviserne kan udskrives indtil den dato, de udløber. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login
Jeg kan ikke få lov at gennemføre mit køb?
Hvis du oplever problemer undervejs i dit køb, er det oftest fordi, der er tastet forkert i enten kortnummer, udløbsdato eller sikkerhedskode (CVV) fra dit betalingskort. Tjek disse indtastninger grundigt og forsøg at gennemføre købet igen. Hvis du har handlet på Sweetdeal tidligere, skal du logge ind på din profil, før du kan gennemføre købet. Hvis du stadig oplever problemer med købet, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 33 75 33 20.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke komme til den aftalte tid?
Du skal henvende dig til partneren og høre hvilke muligheder, de kan tilbyde dig. Der henvises til partnerens gældende afbestillingsregler.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret ifølge købeloven, der er dog nogle undtagelser – se nedenfor og læs mere om dette i vores handelsbetingelser (link til http://www.berlingskemedia.dk/handelsbetingelser7-2/)

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af værdibeviser til bl.a. nedenstående ydelser i henhold til forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2:
 • persontransport, fx rejser med fly, bus, tog, taxi mv.
 • indkvartering, fx ophold på hotel, vandrehjem eller campingplads og leje af sommerhus,
 • pakkerejser, jf. afsnittet “Særligt om pakkerejser ved Sweetdeal Travel “ i handelsbetingelserne.
 • forplejning, fx restaurantbesøg og levering af mad (catering),
 • fritidstilbud, fx biografbesøg, teaterforestillinger, koncerter, sportsstævner mv.,
Min Sweetdeal er udløbet, kan jeg få gyldighedsperioden forlænget?
Det er op til den partner, der gennemfører dealen, at beslutte om de vil tage imod værdibeviser efter udløbsdatoen. Du skal derfor kontakte dem for at høre om dine muligheder. Sweetdeal kan ikke tage denne beslutning på vores partners vegne.
Jeg har bedt om at få refunderet mit Sweetdeal køb, men jeg endnu ikke fået pengene retur, hvorfor?
Hvis der er fortrydelsesret på dit køb, kan der gå op til 14 dage fra dit Sweetdeal køb er annulleret, til beløbet er synligt på din bankkonto. Beløbet vil inden for de 14 dage blive tilbageført til den konto, det er hævet fra, og vil være angivet med afsenderen: ”Sweetdeal eller Berlingske”.
Har du betalt via MasterCard, vil beløbet først fremgå ved næstkommende månedsoversigt, såfremt udbetalingen er foretaget efter den 20. i måneden.
Kan jeg modtage nyhedsbreve med Sweetdeal tilbud fra mere end én by?
Ja – du kan modtage Sweetdeal tilbud fra alle de byer, der kunne have interesse, du skal blot tilmelde dig nyhedsbrevet under den enkelte Sweetdeal by.
Hvordan afmelder jeg Sweetdeal’s nyhedsbrev?
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet om Sweetdeal’s tilbud, kan du afmelde dette på linket der findes nederst i hvert nyhedsbrev kaldet: ”Klik her for at afmelde nyhedsbrevet”.
Skulle du mod forventning stadig modtage nyhedsbrevet herefter, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk - her sidder vi klar til at hjælpe dig med afmeldingen.

Lokale deals - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvordan booker jeg min Sweetdeal?
Du skal følge vejledningen i dit værdibevis for at booke din Sweetdeal. Der kan være travlhed hos Sweetdeal partneren, og vi anbefaler derfor, at du booker din Sweetdeal hurtigst muligt.
Hvor mange informationer skal jeg medbringe, når jeg vil bruge mit sweetdeal køb?
Du skal medbringe dit værdibevis i printet form eller på din mobiltelefon. Se også information på selve værdibeviset.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mailadresse, du har brugt ved købet.
Jeg er ikke tilfreds med min oplevelse – Hvad gør jeg?
Hvis du ikke er tilfreds med din Sweetdeal, er det vigtigt, at du klager på stedet til Sweetdeal partneren omgående. Det er Sweetdeal partnerens ansvar, at håndtere din reklamation.
Du må meget gerne sende en mail til Sweetdeal med din oplevelse.

Shopping / Produkter - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvornår modtager jeg min vare?
Der er oplyst en leveringstid i dealen på fanebladet "Det med småt". Du kan se dealen igen ved at logge ind på din profil og vælge "mine køb". Her kan du trykke på billedet fra dealen, og få dealen frem på skærmen.

Når kampagnen er overstået sender Sweetdeal partneren din ordre ud til dig.
Jeg har ikke modtaget min vare, selvom fristen for levering er overskredet?
Du skal selv kontakte Sweetdeal partneren og rykke for din levering. Du finder Sweetdeal partnerens kontaktinformation i højre side af dealen under "aftalepart". Husk at oplyse navn, adresse og hvilket produkt, du har bestilt.
Nogle af vores leverandører har kun kundeservice via e-mail, og det er derfor ikke dem alle, der kan kontaktes telefonisk.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mail, du har brugt ved købet.
Jeg har modtaget en defekt vare?
Du skal kontakte Sweetdeal partneren og bede dem hjælpe med at udbedre skaden.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Når du har købt en vare, der sendes til dig, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen.

Hvis du allerede har modtaget varen, skal du kontakte Sweetdeal partneren for at aftale returnering af din vare. Du skal selv sørge for at sende varen retur til Sweetdeal partneren. Ved en fortrydelse sker returfragten for egen regning.
Jeg har ikke modtaget min kvittering for mit køb - hvad gør jeg?
Kvitteringen for dit køb bliver sendt på din mail umiddelbart efter dit køb. Tjek evt. om mailen er endt i dit spamfilter.

Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og se din kvittering for købet. Du kan logge ind via www.wweetdeal.dk/login

Rejser - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Jeg har købt en rejse med Wow Travel

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja – Du skal booke din rejse umiddelbart efter dit køb, så Wow Travel kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Der er et bookinglink i dit værdibevis, som du skal bruge til at booke din rejse. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Hvordan booker jeg?
Du skal booke via det bookinglink, der står i dit værdibevis. Du skal booke til det hotel, den lufthavn og den afrejsedato, som du har købt værdibeviser til.

Det er vigtigt, at du skriver navnet på de rejsende, som det står i deres pas. Det er disse oplysninger, der vil komme til at stå på dine flyinformationer, og det er derfor vigtigt, at oplysningerne er korrekte.

Hvis du har et barn med under 2 år, skal du skrive barnets fulde navn og fødselsdato i kommentarfeltet.
Du kan skrive dine ønsker i kommentarfeltet, så vil Wow Travel gøre deres bedste for at opfylde dette.
Hvorfor er der plads til 3 rejsende på bookingen?
Der er som udgangspunkt plads til 3 personer på værelserne, hvoraf den ene plads er en opredning. Hvis der er flere end 3 rejsende, skal der laves én booking pr. værelse. Skriv gerne i kommentarfeltet, at I rejser sammen.

Hvis der er færre end 3 rejsende, skal der udfyldes det antal personer, der skal rejse – også selvom der så er tomme felter i bookingen.
Hvornår får jeg mine flytider?
Du vil modtage flyinformation direkte fra Wow Travel senest 5 dage før afrejse (selve afrejsedagen tæller også med). Du modtager ikke flybilletter/boardingpas, da du blot skal bruge dit pas til at checke ind i lufthavnen.

Wow Travel sender ikke flyinformation ud i weekenden, så hvis denne frist er i en weekend, vil Wow Travel sende dem ud den efterfølgende mandag.

Hvis du ikke har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste tidsfrist, skal du tjekke om mailen evt. er endt i dit spamfilter.

Hvis du stadig ikke kan se, at du har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste frist, kan du sende en mail (på engelsk) til info@wowtravel.de I denne mail skal du oplyse dato, destination og navne på de rejsende.

Hvis du modtager flyinformation med fejl i navne eller andet, skal du ligeledes skrive til ovenstående mail, da Sweetdeal desværre ikke kan ændre i disse informationer.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har booket din rejse, vil du modtage en kopi af de indtastede oplysninger. Det er vigtigt, at du gennemlæser disse, og ved fejl, sender os en mail på rejser@sweetdeal.dk med de korrekte oplysninger. Hvis fejl ikke rettes, vil der stå fejlagtige oplysninger på jeres flyinformationer.

Du vil modtage en bookingbekræftelse senest på den dato, der er nævnt i dit værdibevis. Bookingbekræftelsen sendes til den mail, du har oplyst ved bookingen. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra Wow Travel.

Hvis du ikke har modtaget din bookingbekræftelse senest på den oplyste dato, skal du tjekke om mailen evt. er endt i din uønskede post eller spam. Du kan også søge efter mailadressen rejser@sweetdeal.dk i din indbakke. Hvis du ikke finder din bookingbekræftelse, skal du sende os en mail på rejser@sweetdeal.dk.

Jeg har købt en rejse med en anden partner (ikke Wow Travel)?

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja - I langt de fleste deals, skal du viderebooke din rejse/dit ophold, så vores partner kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Det vil altid være oplyst på dit værdibevis, hvordan du skal booke din rejse eller dit ophold. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har viderebooket din rejse/dit ophold, vil du oftest modtage en bekræftelse fra vores partner. Der er oplyst i dit værdibevis, hvornår du kan forvente denne bekræftelse. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra vores partner.

Hvis du ikke modtager dine oplysninger indenfor de oplyste frister, skal du kontakte rejsearrangøren og rykke for disse. Du kan se rejsearrangørens kontaktinformationer i selve dealteksten. Hvis dealen ikke længere er til salg, kan du finde linket til dealen på din profil under "mine køb".

Hvis du har købt et ophold, og har skrevet til vores partner uden at få svar, kan du sende os en kopi af mailen til rejser@sweetdeal.dk. Så vil vi meget gerne hjælpe med at rykke for svar.
Jeg har spørgsmål til opholdet eller min booking?
Da Sweetdeal ikke er informeret om det enkelte steds generelle regler, skal du kontakte vores partner direkte på den email-adresse, der er oplyst i dealen, hvis du har spørgsmål, som du ikke finder svar på i dealen eller på dit værdibevis.

Generelle spørgsmål til rejser

Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Hvis du har købt en pakkerejse med fly og hotel, er der ingen fortrydelsesret jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2. - Se også vores handelsbetingelser.

Hvis du har købt et ophold, og har booket det hos vores partner, er det vores partners afbestillingsregler, der er gældende.

Hvis du ikke har booket dit ophold hos vores partner, har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret - se også vores handelsbetingelser.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke tage afsted?
Vi henviser til vores partneres gældende afbestillingsregler og vores kunders egne rejseforsikring.

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Aftalepart:

Aftalepart: JapanskeDanmark.dk ApS

JapanskeDanmark.dk ApS - sushi kurser
CVR-nr.: 36203722

JapanskeDanmark.dk ApS Beliggenhed:
JapanskeDanmark.dk ApS Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4 (Ved Toftegårds Plads)
Valby, 2500, DK Få vejvisning
Google Map

Andre spændende deals

Kom på udviklingskursus for billedkunstnere: 1 eller 2 dages undervisning inkl. lækker morgenbuffet
solgt 1

12 timers undervisning inkl. lækker morgenbuffet

Trænger din kunstneriske stil til at blive udviklet og udfordret, eller har du brug for at prøve nye kræfter med malerkunsten, så er dette kursus en vej til ny inspiration...
Pris 649,-
Før 1650,-
Før 1001,-
- 61%
Se deal
Er januar hård ved dig? Tving tiltrængt ro i kroppen med massage i 30, 45 eller 60 min. hos Ny Liv Spa
solgt 40

Massage 30, 45 eller 60 min. hos Ny Liv Spa

Lyt til kroppens signaler, invester i dit velbefindende og stress af for en stund. Trænger du til lidt ekstra point på forkælelseskontoen? Med dagens Sweetdeal kan du væ...
Pris 179,-
Før 400,-
Før 221,-
- 55%
Se deal
Imponer vennerne med lækker sushi: Kom på spændende 4-timers sushi kursus hos JapanskeDanmark: Begrænset antal!
solgt 2

Sushi kursus til halv pris i Trige Forsamlingshus

Er du en af de mange, som er vild med sushi? Og går du med en lille drøm om at kunne lave det selv? Så er dagens deal lige noget for dig. Nu kan du lære at lave lækker sus...
Pris 444,-
Før 888,-
Før 444,-
- 50%
Se deal
Sandwich sulten? Vælg 1 eller 2 lækre sandwiches fra Holy Bar og nyd dem i restauranten eller som TAKE AWAY
solgt 13

1 eller 2 sandwiches på Holy Bar i Kolding

Sandwich sulten? Gode råd er ikke dyre, når sandwich sulten melder sig. Kig forbi den hyggelige Holy Bar og Restaurant i Kolding og nyd 1 eller 2 lækre sandwiches til hal...
Pris 38,-
Før 64,-
Før 26,-
- 41%
Se deal
Mærk morgenlykken med en stor brunch-buffet hos Restaurant Fyrtøjet i vuggende Nyhavn
solgt 128

Stor brunch-buffet hos Fyrtøjet i vuggende Nyhavn

De er stærkt tilbage - en perle midt i Nyhavn. Fyrtøjet vil denne gang servere en mundvandsdrivende og særdeles lækker brunch-buffet, der nok skal starte din dag på beds...
Pris 115,-
Før 230,-
Før 115,-
- 50%
Se deal
Invitér dine kære på lørdagshygge: Nyd et sønderjysk kaffebord for 2 på Kommandørgården
solgt 20

Sønderjysk Kaffebord for 2 pers. på Kommandørgården

Har du en svaghed for kage og andre søde sager? Med dagens Sweetdeal kan I komme i den syvende kagehimmel, når Kommandørgården serverer deres overdådige kaffebord på bed...
Pris 175,-
Før 270,-
Før 95,-
- 35%
Se deal
Vild med dans? Få 15 sjove danselektioner til børnene hos Radich & Holde i Aarhus N
solgt 0

Dansehold for børn - vælg mellem flere hold

Vil du stimulere dit barns sanser, sprog og motorik med dans og rytmik? Hos Radich & Holde lærer dit barn at danse gennem leg, mens de lytter til kendte børnesange. Bø...
Pris 475,-
Før 950,-
Før 475,-
- 50%
Se deal
Gavekort til vin: Få det hele til det halve hos den italienske vinimportør Lahvino i Viborg
solgt 27

Gavekort: Halv pris på vin hos Italienske Lahvino

På en skøn aften, er der ikke noget bedre end et godt glas vin. Hvad end der er tale om en festmiddag, en hyggelig stund eller en ganske almindelig hverdagsaften – så tilf...
Pris 150,-
Før 300,-
Før 150,-
- 50%
Se deal
Italiensk når det er bedst! Sammensæt din egen 2-retters menu hos Luna Ristorante Italiano i Randers
solgt 124

Valgfri 2-retters hos Luna Ristorante Italiano

Buongiorno e benvenuto! Den står på god italiensk mad og stemning hos Sweetdeal. Er du glad for italiensk? Nu kan du sammensætte din egen italienske 2-retters menu ho...
Pris 134,-
Før 223,-
Før 89,-
- 40%
Se deal
SIDSTE CHANCE for at få jagttegn foråret 2017 i Slangerup eller Kbh NU ved Rådhuspladsen
solgt 0

Sidste chance for at tage jagttegn forår 2017

Har et jagttegn længe stået på din ønskeliste over bedrifter? Dagens Sweetdeal giver dig mulighed for at blive den stolte indehaver af et vaskeægte jagttegn og til en pris...
Pris 1999,-
Før 4000,-
Før 2001,-
- 50%
Se deal
3-retters luksus! Nyd en mageløs middag hos Lajmi Restaurant i Aarhus C
solgt 32

Sublim 3-retters menu hos Lajmi Restaurant

Hvornår har du sidst været ude at spise? I en travl hverdag er det måske ikke tosomheden og den lækre middag, der prioriteres, men hvorfor kun gøre det i weekenden, når nu...
Pris 179,-
Før 300,-
Før 121,-
- 40%
Se deal
Pas på kroppen! 60 min. fysiurgisk eller wellness massage hos Massageterapi i Almind
solgt 43

60 min. fysiurgisk el. wellness massage i Almind

Går du og døjer med fx. muskelspændinger og hovedpine, eller har du bare brug for at forkæle dig selv her i de lidt triste vintermåneder? Så er dagens Sweetdeal lige noget...
Pris 210,-
Før 350,-
Før 140,-
- 40%
Se deal
Smid forklædet og få din FESTMENU fra populære Kværs Kro i Gråsten
solgt 99

Festmenu fra Kværs Kro i Gråsten

Lækker 4-retters FESTMENU fra Kværs Kro - KUN på Sweetdeal! GYLDIG til 31. december 2017! Lad Kværs Kro stå for det smagfulde midtpunkt til din fest hjemme hos dig selv...
Pris 179,-
Før 299,-
Før 120,-
- 40%
Se deal
Mad-nyhed i KBH K: Velsmagende og valgfri 3-retters menu hos Fusion Køkken på Sankt Annae Plads
solgt 265

NYHED: Valgfri 3-retters menu hos Fusion Køkken i Kbh K

Smag på dagens NYHED i hjertet i København og byd Fusion Køkken varmt velkommen på Sweetdeal. Fusion Køkken tilbereder mad fra hjertet, og byens puls og trængsel lokker ...
Pris 199,-
Før 413,-
Før 214,-
- 52%
Se deal
Lækkerier til frokost! Running sushi inkl. dessert hos Soya1 i Jægergaardsgade
solgt 186

Running sushi inkl. dessert (frokost)

Er du mest til maki, nigiri eller tempura? Hos Restaurant Soya1 i Aarhus kan du mæske dig i al din yndlingssushi og samtidig få prøvet nogle af de stykker, du normalt ikke...
Pris 117,-
Før 196,-
Før 79,-
- 40%
Se deal
Hent en frisk og velrullet sushi menu fra Deluxe Take Away i Kolding - Vælg mellem 3 forskellige menuer
solgt 54

Vælg ml. 3 sushi menuer hos Deluxe Take Away i Kolding

Imponér dine gæster med en frisk og smagfuld sushi menu. Det er stort set altid et kæmpe hit! Med dagens Sweetdeal kan du vælge mellem 3 forskellige sushi menuer fra Delu...
Pris 115,-
Før 230,-
Før 115,-
- 50%
Se deal
Pas godt på din krop! Nyd 30 min. massage hos Fit&Sund i Esbjerg. Vælg mellem to massageformer
solgt 134

Pas godt på din krop! Nyd 30 min. massage

Husker du at passe rigtig godt på dig selv? Din krop skal holde hele livet, og lige præcis derfor skal du huske at passe ekstra godt på den. Med dagens deal kan du...
Pris 125,-
Før 250,-
Før 125,-
- 50%
Se deal
Italienske La Libertá er tilbage: Nyd 3 eller 4 flotte retter i den hyggelige restaurant på Frb.
solgt 210

italienske retter hos La Libertá på Frb.

Buongiorno e benvenuto! Vil du en smuttur til Italien, mens du nyder din middag? Normalt skal du rejse langt for at mærke den italienske varme og charme, men vi har godt...
Pris 149,-
Før 299,-
Før 150,-
- 50%
Se deal
Hvad skal du på søndag? Få overdådig brunch inkl. kaffe, te og juice hos Hotel Skanderborghus
solgt 481

Overdådig brunch inkl. kaffe, te og juice

Søndage er til hygge og lækker mad! Hvorfor ikke kombinere lidt kvalitetstid med familien med en køretur til Skanderborg, der kun ligger en halv time fra Aarhus Centrum? H...
Pris 85,-
Før 138,-
Før 53,-
- 38%
Se deal
Helstegt velhængt oksefilet med lækkert tilbehør til KUN 149 kr. hos Restaurant Muuh i Rækker Mølle
solgt 125

Saftig oksefilet med lækkert tilbehør i Rækker Mølle

Trænger du til et velhængt stykke oksefilet? Så se med her! Restaurant Muuh i Rækker Mølle er kendt for at servere velsmagende bøffer, store læskende fadøl og lækre vine....
Pris 149,-
Før 345,-
Før 196,-
- 57%
Se deal