- 50%

I evigt charmerende Nyhavn trakterer 'Restaurant Heering' med byens bedste gullasch-suppe - en hjertevarm velkrydret frokostret, som får byboere såvel som besøgende til at valfarte til den maritime spisehule.

Restaurant Heering
Værdi 100,-
- 50%
Spar 50,-
Tid tilbage: 00:00:00
50,-
har købt
599

Det gode:

'Restaurant Heering' er indbegrebet af Nyhavns-stemning med et moderne skandivisk touch. De rå murstensvægge og flakkende stearinlys løfter, sammen med stilsikkert dækkede borde og smukke lysekroner, et af Købehavns mest ikoniske spisedistrikter til helt nye højder.

Her kan du nyde klassiske danske og europæiske egnsretter med førsteparkets udsigt til de smukke træbåde, som vugger blidt lige uden for vinduerne.

Et af Heerings varemærker er den velkrydrede gullasch-suppe, som ifølge restaurantchefens udsagn tiltrækker både indfødte københavnere, teatergængere fra Det Kongelige Teater og Nyhavns mange udenlandske besøgende.

Sweetdeals udsendte måtte da også overgive sig uforbeholdent til den skønne, ungarske hyggeret, som her bød på masser af intens velsmag. En dejlig ret, der mætter og er perfekt til at modstå den bidske vinterkulde med.

Det får du:
  • 1 portion gullasch-suppe
  • Suppen serveres med syrnet fløde og brød

Det med småt:

  • Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter købet, eller når dealen bliver aktiv.
  • Værdibeviset er gyldigt helt til d. 30. november 2013 dog ikke i perioden 1. maj-30. september grundet sommertravlhed.
  • Værdibeviset kan benyttes til frokost alle ugens dage i tidsrummet 10.30-16.30.
  • Bordbestilling nødvendig online via www.restaurantheering.dk eller på tlf. 3314 5614
  • Oplys, at der er tale om en sweetdeal - også når du booker online.
Aftalepart:

Aftalepart: Restaurant Heering

Hjemmeside Frokost i Nyhavn

Kom ind og nyd det bedste fra det store danske frokostbord. Hos Restaurant Heering serveres alle de klassiske danske frokostretter - og dette med førsteklasses udsigt over smukke Nyhavn.

Her forkæles du med alle de gastronomiske klassikere i omgivelser, der med garanti vil hensætte dig i et nostalgisk tidsrum, hvor hyggen er i højsædet og maden har den fulde opmærksomhed.

Restaurant Heering har åbent alle ugens dage fra 09.00 - 24.00.
hCVR-nr.: 20942096

Restaurant Heering Beliggenhed:
København K Nyhavn 11
København K, 1051 Få vejvisning
Google Map